Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

24/7 Jeans sterk in het brengen van basis broeken

De collectie basis broeken bestaan uit een all season of basic jeanspakket. Met hun constante pasvormen en veel keuze in verschillende kwaliteiten en wassingen heeft 247 Jeans goede spijkerbroeken. In het zomer en winter seizoen vult 247 Jeans dit aan met de passende kleuren jeans die dat seizoen passen bij de seizoenskleuren.

24/7 Jeans jeansmodellen voor hem en haar

247 Jeans brengt verschillende jeansmodellen voor mannen en vrouwen. Een graag gedragen broek voor de mannen is het jeansmodel Palm die is te krijgen in negen verschillende wassingen. Waarvan twee jeansmodellen in slim fit de Palm S07 slim fit medium blue denim en de Palm S08 slim fit dark blue denim. De Rose is een jeansmodel wat graag wordt gedragen door vrouwen vanwege de hoge pasvorm en de fijne stretch kwaliteit. Is dit een perfecte jeans voor vrouwen die een hoge pasvorm zoeken. De Rose is te krijgen in verschillende wassingen waarvan deze drie wassingen de meest gedragen jeansmodellen zijn. De Rose S17 dark de Rose S17 medium blue used en de Rose zwart

24/7 Jeans staat bekend om hun werk broeken

Twentyfour Seven Jeans heeft naast hun never out of stock collectie jeans ook werkbroeken. Die ook uit een never out of stock pakket bestaan. Deze werkbroeken van Twentyfour Seven Jeans bestaan uit verschillende modellen broeken met duim steekzakken dubbel gestikte cordura kniestukken ( 100% slijtvast ) zak voor mobiele telefoon/achterzakken en zijzakken met flap op been met velcro sluiting (klittenband). Het materiaal wat Twentyfour Seven Jeans veel gebruikt voor werkbroeken is cordura dit materiaal is 10 keer sterker als katoen waardoor het 100% slijtvast materiaal is.

Geen producten in je winkelmand.