Toont 1 resultaat

Alaska Stone Wash Werkbroek voor de mannen die houden van een stretch werkjeans

Heb jij ook al kennis gemaakt met het nieuwe stretch fenomeen. Alaska Stone Wash Werkbroek van New Star Jeans. Want er zijn al een hoop hard werkende Nederlandse mannen. Die al kennis hebben gemaakt met deze speciale stretch werkjeans van New Star. En ze zijn allemaal lovend over deze nieuwe stretch werkbroek van New Star werkbroeken. Naast dat deze werkjeans heerlijk draagt is deze werk denim ook nog eens extra stevig dit komt omdat het een 14 ounce denim is. En een steviger stretch jeans vind je bijna niet. Om deze werkbroek te gaan passen en uitproberen kan je het beste naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek gaan. Hier vind je namelijk naast de Alaska Stone Wash Werkbroek de grootste collectie werkbroeken van New Star. Je kan het ook veel makkelijker doen door deze werbroek online te bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

2 voor €80
44.90 incl btw,

Professionele stretch werkjeans voor de hard werkende man Alaska Stone Wash Werkbroek

Wanneer je zware werkzaamheden uitvoert tijdens je werk is het belangrijk dat je een goede stevige werk spijkerbroek aanhebt. Daarom heeft New Star naar meer dan 30 jaar een professionele werkbroeken collectie op de Nederlandse markt gebracht. Naast de Montana Stone Wash en de Oregon werkbroek. Is de Alaska Stone Wash Werkbroek ook een graag gedragen stretch werkjeans door de mannen uit Nederland. De Montana Stone Wash heeft als extra een verstevigde taille band van Cordura en aan de onderkant van de broekspijpen een band van Cordura. De Oregon stretch werkbroek is een moderne werkjeans met een slim fit jeans look. En de Alaska Stone Wash Werkbroek heeft als extra dat de broek uit 14 ounce bestaat dit betekend dat de werkjeans bijna onverwoestbaar is. Deze werkbroek bestel je online bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

Voor de hard werkende man die een stretch werkbroek zoekt op lengte is er de Alaska Stone Wash Werkbroek verkrijgbaar

Ben jij al langere tijd opzoek naar een stevige stretch jeans voor het werk. Maar natuurlijk moet deze werk spijkerbroek ook op lengte zijn en dat moet toch niet zo moeilijk zijn. Daarom komen de hard werkende mannen uit Nederland hun Alaska Stone Wash Werkbroek altijd bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek halen. Deze bekende werkbroek van New Star is verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34 en lengtemaat 36. Mocht lengtemaat 36 ook nog te kort wezen dan is er altijd nog de Jacksonville Dark Stone in lengtemaat 38. Zo weet jij dat je altijd een passende werkjeans op lengte zult vinden bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. De Alaska Stone Wash Werkbroek is verkrijgbaar in de inch maten 30 inch t/m 46 inch.