Hartelijk dank voor je bestelling! Je bestelling is verwerkt en wordt gereed gemaakt voor verzending. Het is op dit moment niet meer mogelijk om je bestelling te wijzigen.

In de bijlage van de mail tref je de factuur in Pdf-formaat aan. Bewaar deze factuur goed in je eigen administratie in verband met je garantierechten.

LEVERTIJD BIJ BEZORGEN

Bijna alle producten die je bij Broeken Binkie vindt, worden direct uit voorraad geleverd. Zo ben jij verzekerd van een snelle en verzekerde levering. Bestel je voor 17.00 uur en is het artikel voorradig? Dan heb je het door jou bestelde artikel in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis. De levertijd voor Nederland, België en Duitsland kan 1 tot 4 werkdagen bedragen. Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, worden op maandag verwerkt.

RUILEN EN RETOURNEREN

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Zie hiervoor onze uitgebreide retourprocedure op onze website. Bij klachten verwijzen wij je naar onze klantenservice.

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

Op onze website vind je onze algemene voorwaarden. Je hebt aangegeven hiervan kennis te hebben genomen en hiermee akkoord te gaan. Indien gewenst kun je deze van de site uitprinten en bij je factuur bewaren. 

Rob Founder of Broeken Binkie

Rob van Dijk
Founder

Voor mij is het weer een geslaagd succes als de klant met een goed zittende spijkerbroek onze winkel verlaat.

Co Founder Yvonne Broeken Binkie

Yvonne van Dijk
Co Founder

Mijn streven is dat de klant het als een feestje ervaart om bij ons te komen shoppen. En na afloop een lekker kopje koffie drinken.

Co owner Chrissy Broeken Binkie

Chrissy van Dijk
Co Owner

Ik vind het leuk om iemand persoonlijk te kunnen helpen met het vinden van de juiste kleding en accessoires die bij hem of haar passen. Een praatje maken zodat ze met een tevreden gevoel hier weer de deur uitgaan.

Co Owner Mike Broeken Binkie

Mike van Dijk
Co Owner

Voor mij is het belangrijk dat de klant met een tevreden gevoel de deur uitgaat. En natuurlijk veel plezier beleeft aan zijn aankoop.

Broeken Binkie al meer dan 33 jaar passie voor spijkerbroeken

Wij geloven in goede kwaliteit spijkerbroeken en werken daarom alleen met betrouwbare jeansmerken. Goede kwalitatieve spijkerbroeken beginnen bij hun pasvorm.

Wij bij Broeken Binkie voelen ons verantwoordelijk voor het winkelplezier van onze klanten, want zonder jullie zouden we niet al meer dan 33 jaar bestaan. Daarom zijn wij continu bezig om de winkel zo gezellig mogelijk te maken. Kom eens kijken in onze winkel, de koffie wordt vers gezet.