Toont 1 resultaat

Ben E53 900 Black

Het vinden van een mooie zwarte werkbroek is makkelijker gezegd dan gedaan. Ben je zelf ook inmiddels de winkelstraten afgestruind voor die ene zwarte werk jeans. Maar je kan hem maar niet vinden en dan denk je eindelijk een zwarte werk spijkerbroek te hebben gevonden maar dan valt de prijs weer tegen. Want de Ben E53 900 Black vind je tegenwoordig niet meer in iedere winkel. Daarom kan je ook het beste naar de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek komen en daar je zwarte werkbroek aanschaffen. Of wanneer je dit te lastig vindt dan ga je online naar de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek. En bestel je lekker makkelijk de Ben E53 900 Black dit scheelt je een hoop geslenter door de stad.

2 voor €75
39.90 incl btw,

Ben E53 900 Black professionele zwarte werk jeans van Brams Paris

Al meer dan 40 jaar staat het Nederlandse spijkerbroeken merk Brams Paris bekend om hun professionele werk spijkerbroeken. Met hun brede in all season of werk jeans is er altijd een Ben E53 900 Black op voorraad. Zo kan jij lekker makkelijk het hele jaar door deze favoriete zwarte werkbroek dragen. Deze zwarte werk spijkerbroek wordt daarom ook al meer dan 40 jaar met veel plezier gedragen door de professionele ZZP´er. Door de ruime zijzakken en opbergzakken aan de zijzakken voor een mobiele telefoon maakt dat dit een graag gedragen werk jeans is voor mannen. Zo kan jij met de Ben E53 900 Black iedere klus of opdracht met goed vertrouwen tegemoed gaan. En zo weet je iedere keer weer je opdracht of klus tot een goed einde te brengen.

Ben E53 900 Black is 2 van de professionele werkbroeken van Brams Paris

Naast de zwarte werk spijkerbroek Ben E53 900 Black is er ook nog de Sander E53 900 Black. Deze zwarte werk jeans is anders dan de Ben E53 900 Black. Want deze Sander E53 900 Black heeft Cordura kniestukken en duim steekzakken aan de zijkant van de broek zitten. Cordura heeft als extra voordeel dat het 10 keer sterker is dan katoen en 100% slijtvast is. Want mocht je veel op je knieën zitten tijdens je werk dan is dit een zeer geschikte werk jeans.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief