Toont 1 resultaat

Ben werkbroek

Het vinden van een goede werkbroek voor een mooie prijs is tegenwoordig niet meer zo moeilijk. Want je vindt tegenwoordig wel 100 verschillende werkbroeken. Maar hoe kies je nu de juiste werk jeans. Het is eigenlijk vrij makkelijk om een juiste werk spijkerbroek uit te kiezen. Ga bij jezelf na wat voor werk je doet en pas daar je werk jeans op aan. Zit je veel op je knieën dan moet je een worker met cordura kniestukken hebben. Heb je vaak veel dingen die je in zijzakken moet stoppen tijdens je werk dan voldoet de Ben werkbroek. Deze fijne worker van Brams Paris heeft zijzakken met klittenbandsluiting. Of ben je op zoek naar een werk denim met een verstevigde taille band dan is de Willem A82 een geschikte werk jeans.

2 voor €75
39.90 incl btw,

Ben werkbroek zwarte worker van Brams Paris

Bij Brams Paris vind je twee professionele werkbroeken in de kleur zwart. De Ben werkbroek met zijzakken. En de Sander E53 900 Black de Sander E53 900 Black heeft cordura kniestukken. Cordura heeft als extra eigenschap dat het 10 keer sterker is als katoen en 100% slijtvast is. Het fijne aan de Ben werkbroek is dat hij een zwarte kleur heeft dit geeft als extra voordeel dat je minder vlekken op deze werk jeans van Brams Paris zult zien. Dit is natuurlijk extra handig als je er ook graag representatief bij wilt lopen op je klus of opdracht. Want zo ga jij telkens weer in je Ben werkbroek met goed vertrouwen je klus of opdracht te gemoed.

Ben werkbroek voor mannen die van kwaliteit houden

Het hebben van een goede werk denim is natuurlijk geen overbodige luxe bij zware werkzaamheden. Maar je wilt natuurlijk ook niet de hoofdprijs betalen voor deze Ben werkbroek. Daarom kan je ook het beste naar de jeansspecialisten uit de Achterhoek komen. En je goed laten adviseren door de denim specialisten zodat jij er straks weer tip top bijloopt op je toekomstige klussen of opdrachten. Of wanneer je dit te veel moeite vind bestel je lekker makkelijk je Ben werkbroek online bij de jeans specialisten uit de Achterhoek. Lekker makkelijk vanaf je desktop of smartphone of natuurlijk op je tablet.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief