Betaalmogelijkheden bij Broeken Binkie

De verschillende betaalmogelijkheden bij Broeken Binkie

Wij houden van veilig betalen. Als wij zelf online bepaalde zaken bestellen dan houden wij van een veilige betaling zonder problemen, daarom bieden wij ook zelf ook alleen die betaalmogelijkheden aan waar wij zelf ook achter staan.

Met Ideal betaal je rechtstreeks via je eigen bank en hebben wij het bedrag direct binnen op onze rekening. Voordeel voor jou: wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag.

Je kunt het bedrag ook handmatig naar ons overschrijven. Zodra het bedrag op onze rekening staat sturen we je bestelling naar je toe.

Gebruik je in het dagelijkse leven liever een creditcard? Ook geen probleem. Makkelijk en snel!

Betaal je liever pas als je de producten ontvangen hebt? Ook geen probleem. Hou er wel rekening mee dat er een vertraging op zit omdat er eerst een kredietcheck zal moeten worden gedaan.

Met name voor de Belgische betaler is Mister Cash een handige oplossing. Ook hierbij geldt dat we het bedrag nagenoeg direct ontvangen waardoor we de bestelling sneller kunnen behandelen.

Betaalmethode voor de 2,5 miljoen klanten in Bëlgie van ING

De Betaalmethode voor 1 miljoen Belfius Belgische klanten 

De betaalmethode voor de grootste consumentenbank in Bëlgie

Met SOFORT is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling – sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving – direct kan worden verwerkt.

Één van de meest gebruikte betaalmethodes in Duitsland

De meest gebruikte online bethaalmethode in Oostenrijk

Vragen over de betaalmogelijkheden bij Broeken Binkie

Heb je vragen over de betaalmogelijkheden of heb je bijvoorbeeld een bedrijf en wil je een factuur ontvangen? Ook geen probleem gebruik onderstaand formulier van Broeken Binkie voor de mogelijkheden:

15 + 12 =

Geen producten in je winkelmand.