Brams Paris broeken

Brams Paris broeken

Brams Paris broeken all season of basic jeans wear

Brams Paris broeken bestaat al meer dan 40 jaar en is een echt Nederlands jeans merk. Met een sterke markt positie in het laag midden segment. Met de keuze uit 30 verschillende jeans modellen voor dames en heren het hele jaar door 24/7. Heb je altijd je favoriete jeans. In de zomer en winter maanden brengt Brams Paris verschillende jeansmodellen in de kleuren die voor het seizoensbeeld bepalend zijn. Dit brengt Brams Paris broeken in verschillende kwaliteiten en pasvormen. Waaronder stretch jeans, tapered fit jeans, High waist, Slim fit en ga zo maar door.

Brams Paris broeken

Brams Paris broeken sterk in  werkbroeken

Naast de fancy jeansmodellen die Brams Paris verkoopt voor mannen en vrouwen. Is Brams Paris broeken ook heel sterk in het brengen van werkbroeken. Al meer dan 40 jaar staan werkbroeken van Brams Paris bekend om hun hoge kwaliteit en goede pasvormen. Met een werkbroek van Brams Paris brengt u professionele klus altijd tot een goed einde. En kan u vertrouwen op een oer Hollands stukje nostalgie. Populaire jeansmodellen voor het werk van Brams Paris zijn de Burt C54 deze fijne stretch jeans heeft een goede pasvorm en beweegt lekker met je lichaam mee door de stretch in de jeans. En niet geheel onbelangrijk hij is ook nog eens voordelig in aanschaf €37,90 2 voor €65.

Professionele werkbroeken betrouwbaar kwalitatief Brams Paris broeken

Voor de professionele mannen die werkzaamheden uitvoeren waar een broek veel krijgt te voor duren is de Sander A82 een graag gedragen broek. Door de worker fit zit dit jeansmodel zeer comfortabel en op de knieën zitten cordura kniestukken waardoor deze 100% slijtvast zijn en voor het opbergen van spullen zitten er zijzakken met klittenbandsluiting aan. Dit jeansmodel van Brams Paris broeken is er ook nog in het zwart de Sander E53 zwart.

brams paris burt c54

Brams Paris Sander A82

Brams Paris Sander E53 zwart
[/row]

Brams Paris broeken

Voor dames brengt Brams Paris broeken het bekende jeansmodel wat Lily heet.

Deze fijne pasvorm voor dames de Lily is verkrijgbaar in meerdere kleuren de Lily D50 zwart, Llily X93, Lily X94, Lily X51 al deze kleuren hebben een hoge taille jeans smalle pijp en niet geheel onbelangrijk er zit stretch in de jeans.

brams-paris-lily-x94
Brams paris Lily X93

Brams Paris Lily D50 Zwart

 

 

Broekenbinkie-website (1)

Schrijf je in op onze Nieuws brief

En ontvang een couponcode voor €5,00 korting op je bestelling!!!!

Bedankt voor het inschrijven op onze Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest