Toont 1 resultaat

Brams Paris Elton Spijkerjas al generaties een bekend fenomeen in de denim wereld

Denim jackets zie je al generaties terug komen als trend in het modebeeld. Seizoen naar seizoen zie je telkens de Brams Paris Elton Spijkerjas terugkomen in dit fashion beeld. Hou je ook zo van een vintage uitstraling dan is deze spijkerjas een echte aanvulling op je denim garderobe. En een denim jacket is ook lekker makkelijk te combineren met een stoere stretch jeans en een paar mooie gympen heb je zo een casual look te pakken. Ook graag zo een mooi vintage spijkerjas gaan dragen bestel dan vandaag nog de Brams Paris Elton Spijkerjas online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek.

34.90 incl btw,

Brams Paris Elton Spijkerjas wordt al meer dan 40 jaar met veel plezier gedragen

Draag jij ook het liefst een spijkerjas met een ruim zittende pasvorm. En niet een denim jacket wat strak aansluit om het bovenlichaam want dat draagt niet prettig. Daarom heeft een bekend Nederlands jeansmerk. Een spijkerjas op de denim markt gebracht die lekker los draagt. En ook nog met een vintage uitstraling, zie jij jezelf al helemaal lopen in deze Brams Paris Elton Spijkerjas. Kom dan eens bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek langs. En laat je adviseren door de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Mocht je dit te veel moeite vinden kan je ook gewoon de Brams Paris Elton Spijkerjas online bestellen bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

Brams Paris Elton Spijkerjas ook prima te gebruiken voor het werk

Door de stevige kwaliteit van het denim jacket wordt hij ook veel gebruikt als denim werk jas. Door de vintage uitstraling straalt dit jeans jacket een tijdloos karakter uit en kan je hem prima voor het werk gebruiken. De stevige kwaliteit en knoopsluiting met twee borst vakjes (ook deze hebben een knoopsluiting) wijdere pasvorm zorgen voor een fijn draagcomfort. Kortom de Brams Paris Elton Spijkerjas mag niet ontbreken uit je denim garderobe.