Brams Paris Lily X51

34.90 incl btw,

  • Lilly X51 dark blue
  • Stretch jeans,98% katoen en 2% stretch
  • 5 pocket model
  • pasvorm is aansluitend (slim fit jeans)
  • Tight leg,smalle pijp
  • Hoge taille
  • In de maten 28 t/m 40 inch
  • In de lengtes 30-32-34
Brams Paris Lily X51
Gratis Verzending vanaf €30
Gratis achteraf betalen
1 tot 4 werkdagen Bezorging
Gratis ruilen

Jeansmaat weten klik op de button

De Lily stretch jeans is er ook nog in de wassingen

Brams Paris Lily X51 wordt gedragen door vrouwen die houden van hoge taille jeans

Hou jij ook zo van hoge taille jeans en heb je een hekel aan lage taille jeans. Dat je telkens druk moet maken als je bukt met een lage taille jeans. En ze je onderbroek kunnen zien zitten en bepaalde lichaamsdelen. Het bekende probleem voorkom je door de Brams Paris Lily X51 te dragen. Deze jeans sluit mooi hoog aan. En de Brams Paris Lily X51 zorgt er voor dat je silhouet meer naar voren komt. Allemaal door een hoge taille denim te dragen. Zo fijn dat draagcomfort. Bestel deze unieke denim van Brams Paris bij de jeansspecialist online. Met een paar simpele muisklikken heb je weer iets unieks om aan te trekken. Waar jij en je omgeving lekker van kan gaan genieten.

Brams Paris Lily X51 alle vrouwen weten hoe fijn en mooi een stretch jeans draagt

Waar de man nog moet wennen aan de stretch jeans. Weet de vrouw al hoe fijn een stretch jeans aanvoelt en draagt. Want wie eenmaal een stretch jeans is gewent kan niet meer zonder. Daarom zit de Brams Paris Lily X51 ook zo prima om een vrouwen lichaam. Door de stretch jeans sluit de Brams Paris Lily X51 perfect aan om de benen. En zorgt de stretch stof in de jeans dat je niet het gevoel hebt dat je zit gevangen. In je eigen jeans. Draag het feel it wear it love it stretch jeans voor altijd mijn jeans.

Brams Paris Lily X51 voor altijd een jeans om van te houden

De Brams Paris Lily X51 is een 5 pocket jeansmodel. stretch jeans bestaat uit 98% katoen en 2% stretch. Deze denim sluit strak aan om de benen slim fit jeans. Pashoogte van het jeansmodel hoge taille jeans. En in de jeansmaten 28 inch t/m 40 inch. In de lengtematen 30-32-34. Draagt zo lekker een jeans van Brams Paris.

Geen producten in je winkelmand.