Brams Paris-Sander E53 900 Black

39.90 incl btw,

  • Sander E53 zwart
  • 60% katoen 40% polyester
  • pasvorm is ruimvallend,worker fit
  • Rechte pijp
  • In de maten 30 t/m 42 inch
  • in de lengtes 32-34-36

Extra’s:

  • Dubbel gestikte cordura kniestukken (100% slijtvast)
  • Duimstok zak
  • Zak voor mobiele telefoon/achterzakken en zijzakken met flap op been met velcro sluiting (klittenband)
  • D ring

Wissen

Brams Paris Sander E53 900 Black werkbroek voor de echte man

Vind jij de kwaliteit van een werkbroek belangrijk. En je liever iets meer geld uit geeft voor een fatsoenlijke werkbroek. Dan is dit jou kans Brams Paris Sander E53 900 Black zeer betrouwbare jeans voor zwaar werk. Deze bijzondere werkbroek Brams Paris Sander E53 900 Black staat bekend als een betrouwbare werkbroek. Onder de professionele werkers. Met de condura stukken op de jeans is hij uitermate geschikt voor zware werkzaamheden. Condura is een stof wat 10 keer sterker is als katoen dus echt geschikt voor werkbroeken. Dus bestel eenvoudig jou favoriete werkbroek online bij de jeansspecialist uit de Achterhoek. Met een paar simpele muisklikken heb je al jou favoriete werkbroek in huis. Het hoeft niet moeilijk te wezen.

Brams Paris Sander E53 900 Black staat bekend bij de echte werkers als een betrouwbare werkbroek

Al meer dan 40 jaar is Brams Paris een bekende naam in de jeanswereld. En ze staan ook al heel lang bekend in de professionele werkkleding als zeer betrouwbare werkbroeken voor een gunstige prijs. Met hun jarenlange ervaring in de jeanswereld heeft Brams Paris verschillende werkbroeken ontworpen. Waaronder de Brams Paris Sander E53 900 Black deze mooie werkbroek heeft een ruimvallende pasvorm waardoor je niet het gevoel hebt dat je zit opgesloten. En je lekker vrij kunt bewegen tijdens je werkzaamheden. Dat is nu precies wat je nodig hebt om je werkzaamheden tot een goed einde te brengen. Dus laat deze kans je niet ontglippen en bestel de Brams Paris Sander E53 900 Black.

Brams Paris Sander E53 900 Black eigenschappen van een echte werkbroek

De Brams Paris Sander E53 900 Black heeft een rechte pijp en is ruimvallend ook wel worker fit genoemd. Deze werkbroek bestaat uit 100% katoen en heeft een zwarte kleur. Pashoogte van de werkbroek is normale taille medium waist. Pasvorm is ruimvallend worker fit. hij is verkrijgbaar in de inch maten 30 t/m inch maat 42 en in de lengtematen 32-34-36.

Breedtemaat

, , , , , , , ,

Lengtemaat

L32, L34, L36

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief