Brams Paris Sophie X51

34.90 incl btw,

  • Sophie X51 dark 
  • Stretch jeans,98% katoen en 2% stretch
  • 5 pocket model
  • pasvorm is aansluitend (Slim fit jeans)
  • Tight leg,smalle pijp
  • Lage taille
  • In de maten 28 t/m 40 inch
  • In de lengtes 30-32
  • 3 voor €95

Wissen

Brams Paris Sophie X51 gemaakt voor je figuur accentueert je lichaam wat zit dit toch lekker lage taille jeans

Het kiezen van een juiste jeans kan een hele opgave wezen. Om de juiste pasvorm uit te kiezen ben je lang aan het passen broek aan broek uit en ga zo maar door. Om je van de juiste denim te voorzien kan je het beste naar de jeansspecialist uit de Achterhoek komen. Hier hebben ze een ruime keuze in lage taille jeans waarvan de Brams Paris Sophie X51 er eentje is. Draag deze mooie lage taille jeans Brams Paris Sophie X51 met een paar stoere gympen sla de broekspijpen. Om de easy going look compleet te maken draag er een basic shirt boven. Om lekker makkelijk door het leven te lopen.

Brams Paris Sophie X51 stretch jeans is waar je vrijheid in beleeft

Mooi aansluitend om de benen dat is de stretch jeans Brams Paris Sophie X51. Het zit ook zo lekker een stretch jeans de stretch stof beweegt lekker alle kanten op die je maar wenst. Dit is hoe een jeans hoort te zitten. Mooi aangesloten met een fijne stretch stof waardoor je vrij kunt bewegen. En niet het gevoel hebt dat je gevangen zit in de Brams Paris Sophie X51. Bestel hem online bij de jeansspecialist uit de Achterhoek. Met een paar simpele muisklikken kan deze denim van Brams Paris van jou zijn. Dit jeansmodel mag niet ontbreken in je jeans garderobe.

Brams Paris Sophie X51 voor vrouwen met een echt denim hart

Deze Brams Paris Sophie X51 is een 5 pocket jeansmodel. En bestaat uit 98% katoen en 2% stretch. Hou je van een jeansmodel wat strak zit aangesloten om de benen. Dan is deze slim fit jeans perfect voor jou. Met een lage taille jeans maak je de look helemaal compleet. Het jeansmodel is in de jeansmaat 28 inch t/m 40 inch. Heb je een korte of lange beenlengte dit jeansmodel is in de lengtematen 30-32-34.

Breedtemaat

, , , , , , , , ,

Lengtemaat

L30, L32, L34

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief