Toont alle 6 resultaten

Brams Paris werkbroeken dames

Een goede werkbroek voor dames is iets waar moeilijk is aan te komen. Nu heeft er eindelijk een bekend Nederlands jeansmerk een professionele werkbroek ontworpen voor dames. Met de Brams Paris werkbroeken dames heb je eindelijk een werkspijkerbroek waar je al zolang naar op zoek bent geweest. Dit scheelt je een hoop tijd door niet meer stad en land af te zoeken naar die dames werk jeans. Want Brams Paris werkbroeken dames bestel je lekker makkelijk online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek. Lekker makkelijk vanuit huis vanachter je desktop of wanneer je onderweg bent op je smartphone.

2 voor €85

Aanbevolen door onze dames

Brams Paris Lisa R12

44.90 incl btw,
2 voor €65

All season of basic jeans

Brams Paris Kate C71 Mid Stone Used

34.90 incl btw,
3 voor €95
34.90 incl btw,
2 voor €65

All season of basic jeans

Brams Paris Sophie X51

34.90 incl btw,
3 voor €95
34.90 incl btw,
2 voor €65

All season of basic jeans

Brams Paris Kate C72 Black Used

34.90 incl btw,

Brams Paris werkbroeken dames ruime keuze in stretch werk jeans

Vind jij een stretch jeans ook zo prettig zitten maar het is moeilijk om een goede werk stretch jeans te vinden. Dan heeft Brams Paris werkbroeken dames de Lisa R12 stretch werk spijkerbroek voor dames. Deze werkjeans heeft als extra twee duim steekzakken. Dus mocht je veel werken met duimstokken is dit een perfecte aanvulling op je werk jeans garderobe. De Lisa R12 is verkrijgbaar in de inch maten 28 t/m 40 inch en in de lengtematen 32 en lengtemaat 34. Dus met een langere lengtemaat kan je deze werkbroek prima dragen. Brams Paris werkbroeken dames verkrijgbaar bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

Brams Paris werkbroeken dames ruime keuze in lengtematen

Loop jij ook altijd tegen het probleem aan dat wanneer je een stretch broek hebt gevonden voor het werk. Dat de lengte van de broek te lang is en het jeansmodel niet in een lengtemaat korter of langer is. Dan wordt het tijd dat je kennis maakt met het bekende Nederlandse jeansmerk Brams Paris werkbroeken dames. Deze Lily stretch jeans is in de 3 lengtematen 30-32-34 dus heb je korte of langere benen dan passen die prima in de Lily stretch jeans. Zo hoef je niet meer de hele stad af te zoeken maar gewoon online bestellen bij de jeans specialisten uit de Achterhoek.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief