Toont 1 resultaat

Burt C54 stretch jeans van Brams Paris

Zoek jij een stretch spijkerbroek voor het werk van een betrouwbare kwaliteit. En dan het liefst een werkjeans die wat steviger is dan de gemiddelde stretch jeans. Dan is er een jeansmodel van een bekend Nederlands jeansmerk die aan deze verwachtingen voldoet. Want met de Burt C54 van Brams Paris heb jij eindelijk een goede stretch werkbroek gevonden waar je op kunt vertrouwen. En zo kan je heerlijk aan het werk. En hoef je je niet druk te maken als je in een lastige positie moet zitten tijdens je werk. Want door de stretch die in de Burt C54 zit kan jij je lekker vrij bewegen en beweegt de elastan met je lichaams bewegingen mee.

2 voor €65
34.90 incl btw,

Burt C54 ideaal voor de korte beenlengte en natuurlijk ook voor de lange beenlengte

Heb jij altijd moeite om een stretch broek op lengte te vinden. Want dan heb je een keer een leuke denim gevonden en dan is het jeansmodel niet in de goede lengtemaat. Daarom kan het verstandig zijn om gelijk naar de jeansspecialist uit de Achterhoek te komen. Want hier hebben ze het jeansmodel Burt C54 van Brams Paris. En deze stretch spijkerbroek is verkrijgbaar in vijf lengtematen 28-30-32-34-36. Zo heb jij eindelijk een favoriete denim gevonden die wel op lengte is. Vind je het te veel moeite om naar de jeansspecialisten uit de Achterhoek te komen. Dan bestel je toch lekker makkelijk de Burt C54 online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

Burt C54 zeer geschikt voor de wat bredere man

Wanneer je wat vorser gezet bent kan de Burt C54 een goede keuze voor je zijn. Dit vanwege de brede keuze in breedtematen 29 inch t/m inch maat 46. En natuurlijk is er ook rekening gehouden met de buik want dit jeansmodel heeft een laag voorstuk en een hoog achterstuk. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken wanneer je een wat grotere jeans maat hebt dat het jeansmodel niet prettig zal zitten.