Toont 1 resultaat

Burt stretch jeans wordt al meer dan 40 jaar met veel plezier gedragen door de mannen

Wie aan Brams Paris denkt moet gelijk denken aan de Burt stretch jeans. Dit komt omdat dit jeansmodel al vanaf het begin een bekende jeansmodel van dit bekende Nederlandse jeansmerk is. Door de goede pasvorm en juiste mix van stretch (elastan) en katoen is dit al meer dan 40 jaar een echte topper. Want eigenlijk maakt het niet uit hoe een jeans eruitziet hij moet gewoon prettig zitten. Want dan ga je de Burt stretch jeans ook graag dragen. Daarom wordt dit jeansmodel ook niks voor niks geprezen om zijn goede pasvorm. En lopen 40 jaar naar dato nog steeds de mannen uit Nederland met veel plezier in dit stretch jeansmodel.

2 voor €65
34.90 incl btw,

Burt stretch jeans wordt ook veel gebruikt als werk spijkerbroek

Werk spijkerbroeken vind je tegenwoordig in wel honderden werk jeansmodellen. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste werkjeans. Eigenlijk is dit vrij eenvoudig  het belangrijkste waar je rekening moet houden is dat je bij jezelf na moet gaan waar heb ik de werkbroek voor nodig. Wanneer je dat weet hoef je alleen nog even langs de jeans specialisten uit de Achterhoek te gaan en de Burt stretch jeans aan te schaffen. Mocht je dit toch te veel moeite vinden dan kan je ook gewoon lekker makkelijk de Burt stretch jeans online bij spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek bestellen.

Burt stretch jeans brede keuze in zowel lengte als breedtematen

Heb jij een korte of lange beenlengte dan heeft een bekend Nederlands jeansmerk hiervoor een stretch jeans op de Nederlandse jeansmarkt gebracht. Met een rijke historie in de jeans wereld heeft Brams Paris de Burt stretch jeans ontworpen. Dit jeansmodel werd voor het eerst al gedragen in het jaar 1975. Nu bijna 40 jaar later wordt deze stretch denim van Brams Paris nog steeds met heel veel plezier gedragen door een breed denim publiek. Dit is mede te danken aan de grote keuze in lengtematen en breedtematen. Dus mocht je een korte of langere beenlengte hebben dan kan je prima in deze stretch broek terecht. Want de Burt stretch jeans is er in de lengtematen 28-30-32-34-36. En natuurlijk ook een brede keuze in breedtematen vanaf inch maat 29 t/m inch maat 46. Zo heb jij altijd een passende stretch spijkerbroek.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief