Toont 1 resultaat

Daan R13 donkerblauwe stretch jeans van Brams Paris

Een mooie donkerblauwe stretch spijkerbroek is zeker een gemis wanneer je deze nog niet in je jeansgarderobe hebt. Daarom wordt het tijd dat je de Daan R13 gaat aanschaffen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Deze mooie stretch denim van Brams Paris heeft een stoere uitstraling. De broekspijpen lopen vanaf de knieën wat smaller naar beneden toe waardoor deze stretch spijkerbroek mooier zit aangesloten om de benen. Dit wordt ook wel tapered fit jeans genoemd. Heb je geen zin om de Daan R13 te gaan passen bij de jeans specialisten uit de Achterhoek. Dan bestel je toch lekker makkelijk deze stretch jeans online. Lekker makkelijk vanuit je luie stoel vanachter je desktop of smartphone.

2 voor €75
39.90 incl btw,

Daan R13 stretch broek voor mannen die houden van kwaliteit

Hou jij ook zo van stretch broeken die een goede kwaliteit hebben. En vind je het ook belangrijk wanneer je een stretch jeans aantrekt dat de spijkerbroek gelijk goed moet zitten. Dan heb je vast wel eens gehoord over de Daan R13 van Brams Paris. Door de rijke stof en de perfecte samenstelling van katoen en stretch zal je ervaren hoe fijn deze denim zal zitten. Want zeg nu eens eerlijk de pasvorm is toch in principe veel belangrijker dan de look van de Daan R13. Daarom heeft deze stoere denim alles te bieden wat je zoekt in een stretch spijkerbroek. Nieuwsgierig geworden naar dit unieke stukje denim van Nederlandse makelaardij kom eens langs bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

Daan R13 ruim aanbod in lengte en breedtematen

Loop jij ook altijd tegen het probleem aan wanneer je in de stad opzoek gaat naar een stretch denim. Met een kortere of langere beenlengte dat het zeer lastig is om een broek te vinden. En dan heb je eindelijk een winkel gevonden waar je terecht kan en dan is de keuze zeer beperkt. Daarom kan je beter gelijk naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek komen. Hier vind je een grote keuze in lengte en breedte maten en hier vind je ook jouw favoriete Daan R13 stretch jeans.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief