Toont alle 2 resultaten

Daan stretch jeans voor mannen die van een goede stretch broek houden

Wil jij ook graag een goede stretch denim hebben voor een goede prijs. Dan heeft een bekend Nederlands jeansmerk een jeansmodel ontworpen. Waar jij al langer naar op zoek bent. Want met de Daan stretch jeans heb je eindelijk de denim gevonden waar je al zolang naar opzoek was. Niet meer winkel in winkel uit winkelstraat in winkelstraat uit en nog steeds geen Daan stretch jeans gevonden. Daarom kan je ook gelijk het beste naar de jeansspecialisten uit de Achterhoek komen. Want hier vind je naast het bekende jeansmodel van Brams Paris een groot aanbod in andere jeansmodellen van Brams Paris.

2 voor €75
39.90 incl btw,
2 voor €75
39.90 incl btw,

Daan stretch jeans in het donker Daan R13 en een wat lichtere wassing Daan R12

Het mooie aan de Daan stretch jeans is dat deze denim in twee verschillende wassingen is. Zoek je een donkere kleur dan is de Daan R13 een zeer geschikte stretch jeans voor jouw. Of draag je liever een wat lichtere stretch denim dan is de Daan R12 de juiste keuze voor jouw. Ook kleed dit jeansmodel mooi af door de wat smallere broekspijpen sluit hij mooi aan om de benen. En door de stretch die in de Daan stretch jeans zit heb je niet het gevoel dat je zit opgesloten in je spijkerbroek. Want door de elastan (stretch) beweegt de broek lekker mee met je lichaam dit zorgt voor een goed draagcomfort.

Daan stretch jeans voor de lange benen en korte beenlengte

Heb jij ook vaak moeite om een jeans op lengte te vinden. En wordt jij ook altijd zo sjagerijnig wanneer je eindelijk een jeans hebt gevonden die mooi staat en fijn zit. Maar dan is er geen juiste beenlengte verkrijgbaar in dat jeansmodel. Dan kan je het beste naar de jeansspecialisten uit de Achterhoek gaan want daar hebben ze de Daan stretch jeans. Dit jeansmodel is verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34-36. Dus ben je lang kort klein hier vind je naast de Daan stretch jeans nog honderden andere jeansmodellen in de juiste lengtemaat. Of wanneer je liever online besteld dit kan ook lekker makkelijk vanuit je luie stoel vanuit huis bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

 

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief