Toont 1 resultaat

Danny C24 diep donker blauwe stretch jeans

Een mooie diep donker blauwe stretch jeans is wat iedere man in zijn jeans garderobe hoort te hebben. Want het combineren bij deze denim kleur is lekker makkelijk. Of je nu voor een casual look gaat of zakelijk het is allemaal mogelijk. Wil je graag een zakelijke look creëren met de Danny C24. Dan draag je een net wit overhemd met nette schoenen eronder en je kan zo naar je zakelijke afspraak gaan. Wil je voor de casual look gaan dan trek je een mooie trui aan met een paar sneakers onder de Danny C24 en je kan zo de deur uitlopen. Ook graag deze unieke stretch jeans van Brams Paris in je kledingkast hangen bestel hem dan lekker makkelijk online bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

2 voor €65
34.90 incl btw,

Danny C24 stretch denim die veel wordt gebruikt als werk spijkerbroek

Waar moet je nu eigenlijk op letten bij het aanschaffen van een werkjeans voor naar je werk. De belangrijkste tip is eigenlijk vrij eenvoudig ga bij jezelf na wat voor werk je doet. En pas daar de jeans op aan. Heb je bijvoorbeeld zwaar werk en moet de denim Cordura kniestukken hebben. Of een verstevigde taille band van cordura hebben? Of volstaat een gewone Danny C24 stretch jeans van Brams Paris voor je werk. Het hoeft niet moeilijk te wezen. Als je je maar aan de belangrijkste tip houdt en bij jezelf nagaat wat voor werk je doet. En dan zal het altijd goed komen. Dus heb je niet te zwaar werk en heeft de jeans niet te veel te voorduren dan volstaat de Danny C24 stretch jeans altijd.

Danny C24 voor lange en korte benen smalle en grote maten

Ben jij er ook inmiddels al achter dat het vinden van een langere of kortere lengtemaat een hele uitdaging is. Want wanneer je naar de stad gaat en je bent opzoek naar een denim. En je wilt deze graag op lengte hebben omdat je een kortere beenlengte hebt. Dan is dit bijna onmogelijk en dan heb je eindelijk een broek gevonden op lengte maar dan is er amper keuze in. Daarom kan je beter meteen naar de jeansspecialisten uit de Achterhoek komen. Want hier vind je jouw favoriete Danny C24 stretch jeans. En naast de Danny C24 is er ook de Danny C59, Danny C94, Danny X63 en Danny D51 900 Black.