Toont alle 4 resultaten

Danny stretch jeans vertrouwd jeansmodel van Brams Paris

Vind jij stretch spijkerbroeken ook zo prettig zitten en wil je niks anders meer dragen dan alleen maar stretch broeken. Dan is er een bekend Nederlands jeansmerk wat al meer dan 40 jaar een bekend jeansmodel verkoopt. Het fijne aan de Danny stretch jeans is dat de pasvorm super fijn draagt. Doordat de front rise laag zit en de back rise hoog zit aangesloten. Hebben mannen met een maatje meer niet het probleem dat ze de hele dag de broek op hoeven te hijsen. Deze pasvorm van de Danny stretch jeans wordt ook wel u shape in de volksmond genoemd. Ben jij ook opzoek naar een fijn zittende stretch jeans kom dan eens naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Of wanneer je te ver weg woont bestel je lekker makkelijk je favoriete stretch denim online bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

2 voor €65

Aanbevolen door onze heren

Brams Paris Danny D51 900 Black

34.90 incl btw,
2 voor €65
34.90 incl btw,
2 voor €65

Aanbevolen door onze heren

Brams Paris-Danny C24

34.90 incl btw,
2 voor €65
34.90 incl btw,

Danny stretch jeans 24/7/365 verkrijgbaar all season of basic jeans

Draag jij ook graag stretch broeken die het hele jaar door 7 dagen in de week 24 uur per dag verkrijgbaar zijn. Dan heeft Brams Paris hier een oplossing voor al sinds 1975 heeft Brams Paris de Danny stretch jeans in hun all season of basic jeans assortiment zitten. Dit wil kort zeggen dat jij dit fijne jeansmodel het hele jaar door 24/7/365 kunt bestellen bij de jeans specialisten uit de Achterhoek. Zo draag jij lekker het hele jaar door je favoriete jeansmodel. Nooit meer op zoek hoeven gaan naar een andere stretch spijkerbroek maar gewoon lekker makkelijk de Danny stretch jeans online bestellen bij de denim specialisten uit de Achterhoek.

Danny stretch jeans verkrijgbaar in verschillende wassingen

Het meest populaire jeansmodel van Brams Paris de Danny stretch jeans is in meerdere wassingen te verkrijgen. Ben je nu op zoek naar een lichte, donkere of zwarte stretch jeans. Deze Danny stretch jeans van Brams Paris heeft het allemaal. De Danny C59 is een wat lichtere jeans wassing en valt tussen licht en donker in. Zoek je een diep donker blauwe jeans wassing dan kan je het beste kiezen voor de Danny C24. Of je draagt graag een zwarte spijkerbroek dan kan je het beste kiezen voor de Danny D51 900 Black. Verder zijn er nog de wassingen Danny C94 deze denim kleur is een grijze spijkerkleur en de Danny X63 deze kleur is het meest te vergelijken met de Burt C54 stretch jeans. Alleen het verschil tussen deze denims is dat de Danny X63 een lichter gewicht heeft dan de Burt C54.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief