Toont 1 resultaat

Danny X63 stretch jeans van Brams Paris

Ben je bekend met het stretch jeansmodel Burt C54 van Brams Paris. Maar je wilt graag eens een wat minder zware denim proberen. Want je vind de kleur wel mooi van de Burt C54 stretch jeans dan is er een ander jeansmodel van Brams Paris met de zelfde wassing maar dan lichter van stof. Deze Danny X63 is dan zeker een aanrader om eens een ander jeansmodel te proberen. Deze stretch spijkerbroek is er ook in korte en lange lengtematen net zo als de Burt C54 stretch jeans. De Danny X63 stretch broek is er alleen niet in lengtemaat 28 maar wel in de lengte’s 30-32-34-36. Kom vandaag nog langs de jeans specialisten uit de Achterhoek en probeer deze populaire stretch jeans van Brams Paris uit. Of mocht je dit te veel moeite vinden bestel dan lekker makkelijk je stretch jeans online bij de denim specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €65
34.90 incl btw,

Danny X63 goed om als werkbroek te gebruiken

Goede werkbroeken voor leuke prijzen zijn moeilijk te krijgen. Ben je hier zelf ook al achter gekomen door zelf de winkels te bezoeken in de steden van Nederland. Winkel in winkel uit winkelstraat in winkelstraat uit en nog steeds geen Danny X63 gevonden. Daarom kan je ook het beste gelijk naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek komen. Of bestel je veel liever de Danny X63 stretch jeans van Brams Paris online. Dit is natuurlijk ook mogelijk bij de jeans specialisten uit de Achterhoek. Lekker makkelijk vanuit je luie stoel vanaf je desktop of smartphone.

Danny X63 voor lange en korte beenlengte’s

Heb jij ook altijd moeite om een stretch broek op lengte te vinden. Dan is er een bekend jeansmodel van Brams Paris die hier een oplossing voor heeft. Met de Danny X63 stretch jeans van Brams Paris heb jij geen problemen meer. Zo heb jij eindelijk je broek op lengte of je nu lengte 30 of lengte 36 hebt.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief