Toont 1 resultaat

David werkbroek van de 21ste eeuw voor mannen die houden van een professionele worker

Draag jij ook graag stretch jeans die mooi aansluiten ook wel slim fit jeans genoemd. Maar nu ben je op zoek naar een werkjeans die ook mooi aansluit om de benen. Maar dit is helaas makkelijker gezegd dan gedaan want de meeste werkbroeken hebben allemaal een wijdere pasvorm. Dit wordt ook wel loose fit genoemd in de volksmond. Daarom hebben de jeans specialisten uit de Achterhoek de David werkbroek van Brams Paris in hun werkbroeken collectie. Nu kan je eindelijk een werk jeans komen proberen waar je al zolang naar opzoek bent geweest. Of mochten de spijkerbroeken specialisten niet bij je in de buurt zitten. Dan bestel je lekker makkelijk de David werkbroek online bij de jeans specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €85
44.90 incl btw,

David werkbroek voor mannen die werken met een duimstok

Ondervind jij dat ook altijd op je werk wanneer je wat hebt opgemeten met je duimstok. Dat je naar het wegleggen van de duimstok je later bedenkt waar je hem hebt neergelegd en je eerst weer opzoek moet naar je duimstok. Daarom is het belangrijk dat je een werkjeans draagt met duim steekzakken. Natuurlijk ook eentje van het jeansmerk Brams Paris en dan ook nog het liefst een werk spijkerbroek met smallere broekspijpen zodat de denim mooi aansluit. Daarom zal de David werkbroek helemaal voldoen aan je verwachtingen. Door de smalle broekspijpen van de David werkbroek zal dit werk jeans model mooi aansluiten om de benen. En door de stretch die in deze werk denim zit beweegt de jeans lekker makkelijk met je lichaamsbewegingen mee.

David werkbroek smallere broekspijp ten opzichte van de Mike A50 en Mike A82

De Mike A50 en Mike A82 hebben ook duim steekzakken. Alleen het verschil tussen de Mike werkbroek en de David werkbroek is dat de pasvorm van de Mike wijder valt als de David R12. Dus draag je toch liever een wijdere pasvorm op je werk dan is de Mike werkbroek een prima werk jeans.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief