Toont 1 resultaat

Dylan A50 ruim zittende spijkerbroek van Brams Paris

Tegenwoordig vind je haast geen spijkerbroeken meer die ruim om de benen zitten. Want tegenwoordig vind je bijna alleen nog maar slim fit broeken of stretch jeans die smaller om de benen aansluiten. Daarom is er een bekend Nederlands jeansmerk die hier rekening mee heeft gehouden. Met de Dylan A50 heb je eindelijk je jeans gevonden waar je al zo lang naar op zoek bent. Eindelijk een denim gevonden die wel wijder om de benen zit en niet zo vervelend strak als al die andere jeans modellen. Schaf vandaag nog je favoriete Dylan A50 aan bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Wanneer je dit te veel moeite vind kan je ook online bij de jeans specialisten uit de Achterhoek je favoriete denim bestellen.

2 voor €48
26.50 incl btw,

Dylan A50 wordt veel gebruikt als werk spijkerbroek door mannen

Door de ruim zittende pasvorm van de Dylan A50 is dit jeansmodel van Brams Paris een zeer geliefde werkbroek voor mannen. Door de wijdere fit kan je ook zeer makkelijk in lastige posities je werk uitvoeren. Zo heb je niet het probleem dat de spijkerbroek te strak om de benen gaat zitten wanneer je in lastige posities je werk moet uitvoeren. Dat is natuurlijk een zeer fijn voordeel aan de pasvorm van de Dylan A50. Op deze manier ben jij veel beter inzetbaar op je werk en functioneer je veel beter. Ook graag een wijdere spijkerbroek aanschaffen ga vandaag nog online naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

Dylan A50 wijdere pasvorm bij de bovenbenen ten opzichte van de Gibson A51

Wil jij graag een spijkerbroek van 100% katoen dragen in een normale stone wash. Maar dan niet met een wijde pasvorm voor de bovenbenen net zoals de Dylan A50. Dan kan je het beste kiezen voor de Gibson A51 van Brams Paris. Want deze broek heeft een gewone pasvorm. Dit wordt in de volksmond ook wel regular fit jeans genoemd.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief