Toont 1 resultaat

Dylan A82 wijdere pasvorm bij de bovenbenen

Heb jij het ook helemaal gehad met jeansmodellen die te strak om de bovenbenen zitten. En ben je toe aan een broek met een wijdere pasvorm en dan voornamelijk bij de bovenbenen. Want dat werkt gewoon veel prettiger tijdens je werkzaamheden. Daarom hebben de jeansspecialisten hiervoor een oplossing met de Dylan A82 van Brams Paris heb jij de spijkerbroek. Eindelijk een jeansmodel die wel lekker ruim zit en niet meer dat strakke gevoel om je bovenbenen. Niet meer alle winkels afzoeken om de Dylan A82 aan te schaffen. Maar gewoon online naar de spijkerbroeken specialisten gaan en je favoriete spijkerbroek aanschaffen. Lekker makkelijk vanuit huis vanaf je desktop of tablet of onderweg op je smartphone.

2 voor €65
34.90 incl btw,

Dylan A82 voor mannen die houden van een comfortabele jeans pasvorm

Wordt jij ook vrolijk van een wijdere jeans pasvorm en dan het liefst een donker gekleurde spijkerbroek met een sandblast (wassing) op de bovenbenen. Dan kan je het beste de Dylan A82 van Brams Paris gaan dragen. Vraag het maar aan de mannen uit Nederland die al meer dan 40 jaar in deze fijn zittende spijkerbroek lopen. Want zeg eens eerlijk een jeans die bestaat uit 100% katoen mag niet te strak om de benen zitten. Daarom behoort deze Dylan A82 al sinds 1975 tot het all season of basic jeans assortiment van Brams Paris. Dit betekent dat jij altijd 24/7/365 je favoriete wijd zittende jeans online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek kunt bestellen.

Het model Dylan van Brams Paris zijn er in de wassingen Dylan A82 en Dylan A50

Draag jij toch veel liever een lichtere spijkerbroek met wijdere pasvorm bij de bovenbenen dan de Dylan A82. Dan kan je het beste kiezen voor de Dylan A50 deze spijkerbroek heeft ook een wijdere pasvorm om de bovenbenen. En heeft een gewoon normale stone wash zonder sandblast (wassing) op de bovenbenen. Gewoon een normale jeanswassing hoe een spijkerbroek kwa kleur hoort te zijn.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief