Toont alle 2 resultaten

Dylan werkbroek wijdere pasvorm om de bovenbenen

Heb jij ook wel eens last als je aan het werk bent dat de hele tijd je spijkerbroek om je bovenbenen loopt te trekken omdat de broekspijp te smal zit. En dat je tijdens je werk meer tijd kwijt bent aan je werkjeans goed te doen. Dan dat je daadwerkelijk bezig bent met je klus of opdracht. Wat kan dat toch vervelend wezen. Daarom wordt het de hoogste tijd dat je kennis maakt met de Dylan werkbroek van Brams Paris. Want de pasvorm van deze werk spijkerbroek is perfect voor je werkzaamheden. Door de wijdere pasvorm op de bovenbenen heb je niet meer het probleem dat je de broek de hele dag aan het ophijsen bent. Wil jij ook graag normaal je werk klus of opdracht kunnen doen. Bestel dan vandaag nog de Dylan werkbroek online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €48
26.50 incl btw,
2 voor €65
34.90 incl btw,

Dylan werkbroek voor mannen die houden van een fijn zittende werk jeans

Het hebben van een goed zittende werk spijkerbroek is natuurlijk een echt gemis als je dit niet hebt. Want zonder een goed zittende werk jeans zal je nooit goed kunnen functioneren. Daarom is het heel belangrijk om een goede werkbroek in je werkbroeken garderobe te hebben. En daar kan natuurlijk de Dylan werkbroek van Brams Paris niet uit ontbreken. Vraag dit maar aan de Nederlandse mannen die al 40 jaar met veel plezier hun opdrachten en klussen voltooien in de Dylan werkbroek.

Dylan werkbroek is er in een donkere en lichtere jeans wassing

Draag jij liever een donker of lichtere jeans naar je werk klus of opdracht. Maar dan wel een spijkerbroek die lekker los bij de bovenbenen zit. Dan is er een bekend Nederlands jeansmerk die hier een bekend werk jeansmodel voor heeft. Want met de Dylan werkbroek van Brams Paris heb jij de juiste werk spijkerbroek voor je werk. Deze werk jeans is er in twee verschillende wassingen Dylan A50 en Dylan A82. De Dylan A50 heeft een gewone eenvoudige stone wash en de Dylan A82 heeft een donkere wassing met een sandblast (wassing) op de bovenbenen.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief