Toont alle 12 resultaten

Faster Jeans voor mannen die van jeans houden

Faster Jeans is een bekende naam in de Nederlandse jeans wereld. Faster Jeans brengt trendy broeken in stretchkwaliteit voor heren. Dit omdat mannen steeds vaker kiezen voor stretch jeans. Met hun jarenlange ervaring weten ze een altijd fijn zittende denim op de markt te brengen. Faster Jeans, voor mannen die niet bang zijn voor stretch jeans. Gewoon omdat stretch een geweldige pasvorm combineert met optimale bewegingsvrijheid. Niks geen slobberbroeken met laaghangend kruis, maar gewoon een modieuze spijkerbroek die een oppepper is voor ieder figuur.

2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,

Faster Jeans eigen productielijn

Faster Jeans is al sinds 1999 actief op de Nederlandse jeansmarkt en een echt Nederlands jeansmerk. Wat is geboren uit liefde voor denim. Met goed uitgedachte jeansmodellen mooie prijzen perfecte pasvormen vormen de basis voor het succes van het jeansmerk. Om deze reden is het jeansmerk al jaren een begrip in de Nederlandse jeanswereld. De persoonlijke benadering en uitstekende kwaliteit en een eigen productielijn in Azië betekent dat het Jeansmerk snel kan schakelen tussen nieuwe en oude trends binnen de jeanswereld. De Jeans worden in de fabriek van het jeansmerk onder strenge regels gemaakt en gewassen. Dit wordt ook wel green factory genoemd. Op deze manier kan Faster jeans een verantwoord jeans product neer zetten en zijn steentje bijdragen aan de maatschappij en het milieu!

Faster Jeans zeer hoge kwaliteit

Doordat het jeansmerk een eigen productielijn heeft kan het dure stoffen gebruiken en de jeans tegen een concurrerende prijs op de Nederlandse markt brengen. Met basic en casuals modellen van zeer hoge kwaliteit hebben ze perfecte broeken. Omdat de laatste tijd voor de heren steeds meer stretch te verkrijgen is. Brengen ze een verschillend aanbod in stretch broeken met mooie wassingen super pasvormen en een goede stretch kwaliteit tegen een gunstige prijs.
Faster Jeans jeansmodellen Bruno en de Ultra Dark

Verschillende lengtematen Faster Jeans

Dit jeansmerk heeft verschillende stretch broeken. In verschillende lengtematen 30-32-34-36-38 deze broeken hebben een fijne pasvorm. Dit jeansmodel Bruno is in 4 verschillende wassingen te krijgen de Bruno Grey, Bruno Azur Blue, Bruno Deep Dark en de Bruno Dark. Het model Bruno loopt smal toe waardoor hij mooier aansluit om de benen en bestaat uit een goede stretch kwaliteit. Waardoor hij een superpasvorm heeft. De Ultra Dark heeft een rechte pijp en is verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34-36-38. De Bruno Dark is ook in de lengtemaat 38 te krijgen.

Waarom een Faster jeans

Ze hebben een eigen productielijn en kunnen snel schakelen tussen nieuwe en oude trends. De pasvormen zijn super het jeansmodel is het hele jaar door te krijgen. Het jeansmerk doet aan verantwoord ondernemen. De Bruno en de Ultra Dark is ook voor mannen met lange benen lengte 38. En het is een echt Nederlands Jeansmerk dus je koopt een stukje Nederlands trots. Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan om dit oer Hollandse jeansmerk aan te schaffen.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief