Toont 1 resultaat

Hugo E14 Antra mooie antraciet grijze twill denim van Brams Paris

Draag jij ook mooie gekleurde twill stretch jeans. Dan is er een bekend Nederlands jeansmerk die hier sinds kort een ruime keuze in heeft. En ben je toevallig opzoek naar een mooie antraciet grijze twill denim. Dan heb je met de Hugo E14 Antra een nieuwe stretch twill jeans gevonden van Brams Paris. Zo heb je eindelijk in lange tijd weer een twill denim gevonden die je kan toevoegen aan je jeans garderobe. Kan je niet wachten en wil je morgen nog genieten van deze Hugo E14 Antra bestel hem dan lekker makkelijk online bij de jeans specialisten uit de Achterhoek. Of neem je liever de tijd om deze twill denim te komen passen kom dan eens langs bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €65
34.90 incl btw,

Hugo E14 Antra zachte stretch denim voor mannen

Erger jij je ook vaak aan het feit dat een stretch jeans vaak stug en zwaar aanvoelt. En draag je normaal pantalons want de stof van pantalons voelt gewoon veel lekkerder aan. Maar je wilt toch graag een denim dragen dan kan je het beste de Hugo E14 Antra van Brams Paris  gaan proberen. Het bijkomende voordeel van een twill denim is dat deze stof ook lekker zacht en fijn aanvoelt. Zo kan jij je straks lekker gaan bewegen in de Hugo E14 Antra twill stretch jeans. En loop je eindelijk eens een keer ook in een stretch jeans.

De Hugo stretch jeans van Brams Paris is er in meerdere wassingen waarvan de Hugo E14 Antra de grijze kleur is

De Hugo twill stretch jeans is er in meerdere wassingen en de meest donkere kleuren hiervan zijn de Hugo E14 Navy, Hugo E14 Black  en de Hugo E14 Antra. Mocht je toch liever een lichtere kleur dragen dan is de Hugo stretch jeans er ook in de Hugo E14 Sand. Al deze vier kleuren zijn te verkrijgen in de lengtematen 32 en lengte 34. En in de breedtematen 29 inch t/m inch maat 42.