Toont 1 resultaat

Hugo E14 Black zwarte twill stretch denim van Brams Paris voor de mannen in Nederland

Een zwarte denim is wat eigenlijk iedere Nederlandse man in zijn jeans garderobe hoort heeft te hangen. Vind jij de kleur zwart ook een mooie kleur maar dan het liefst geen spijker. Dan kan je het beste kiezen voor de Hugo E14 Black van Brams Paris. Deze Twill stretch denim van Brams Paris heeft een fijne zachte stof. Hierdoor heb je niet het gevoel van een zware spijkerstof op je huid maar een lekker zachte Hugo Black twill denim. Ook graag eens de Hugo E14 Black uitproberen kom dan eens langs bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Of bestel je liever online je favoriete stretch denim. Dit is ook mogelijk bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Zo loop jij straks lekker in je favoriete zwarte stretch spijkerbroek. Lekker makkelijk vanaf je desktop, laptop, smartphone of tablet.

2 voor €65
34.90 incl btw,

Hugo E14 Black twill stretch jeans ten opzichte van de Danny D51 900 Black

Draag je toch veel liever een zwarte stretch broek dan is er ook de Danny D51 900 Black. Deze heeft een zwaardere stof dan de Hugo E14 Black en behoort tot de categorie stretch jeans. Dus draag je het liefst een klassieke zwarte spijkerbroek kies dan voor de Danny D51 900 Black. Dit bekende jeansmodel van Brams Paris is er in meerdere lengte’s dan de Hugo E14 Black. Waar je de Hugo stretch jeans in het zwart alleen in de lengte’s 32 en lengte 34 vind. Daar vind je de Danny stretch jeans in het zwart in de lengtematen 30-32-34-36. Zo heb jij altijd een zwarte denim op lengte en mocht je toch lengte 38 in het zwart willen dan is er de Tom E50 900 Black lengte 38.

Hugo stretch jeans van Brams Paris zijn er in 4 verschillende kleuren waaronder de Hugo E14 Black

De donkere kleuren van de twill stretch jeans van Brams Paris zijn er in een lichtere en donkere kleur. De donkere kleuren zijn de Hugo E14 Black, Hugo E14 Navy en de Hugo E14 Antra. En de lichtere kleur is er in een mooie Sand kleur de Hugo E14 Sand. Alle vier de stretch twill modellen zijn in de lengtematen 32 en lengte 34. En in de inch maten vanaf 29 inch t/m inch maat 42.