Toont 1 resultaat

Hugo E14 Navy mooie donker blauwe twill stretch jeans van Brams Paris

Vind jij de kleur Navy ook een mooie kleur maar het is moeilijk om deze kleur in een spijkerstof te vinden. Want je bent hier zelf al achter gekomen door stad en land af te zoeken naar je favoriete denim kleur. Winkel in winkel uit winkelstraat in winkelstraat uit en nog steeds geen Navy donker blauwe denim. Dan wordt het tijd dat je kennis maakt met de Hugo E14 Navy. Want dit is een zeer bekend twill stretch jeans model van Brams Paris. Twill denim is een zachte denim stof en wordt daarom graag gedragen door de mannen uit Nederland. Zie jij jezelf ook al lopen in de Hugo E14 Navy bestel hem vandaag nog lekker makkelijk online bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. En voeg deze mooie twill stretch jeans van Brams Paris toe aan je jeans garderobe.

2 voor €65
34.90 incl btw,

Hugo E14 Navy twill stretch jeans staat mooi draagt fijner

Heb jezelf al eens een twill stretch jeans gedragen. Want deze twill spijkerstof zit gewoon zo geweldig. De zachte stof die voelt lekker zacht tegen je benen aan. En naar een half uurtje dragen heb je geen eens meer het gevoel dat je een denim aanhebt. Hierdoor wil je gewoon niks anders dan hele dagen de Hugo E14 Navy dragen. Want vraag het maar aan de mannen die je voor zijn gegaan en ze zullen allemaal tegen je zeggen. Ga vandaag nog naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek en schaf de Hugo E14 Navy aan.

Hugo stretch jeans is er in vier verschillende wassingen waarvan de Hugo E14 Navy de mooie donker Blauwe kleur is

De Hugo stretch jeans zijn er in de donkere kleuren HUgo E14 Black, Hugo E14 Antra en de Hugo E14 Navy. Zoek je een lichtere kleur dan is er de Hugo E14 Sand. De Hugo stretch jeans is er in de lengtematen 30-32-34 en lengtemaat 36. En is verkrijgbaar in de inch maten 29 t/m inch maat 42. Deze mooie Hugo stretch jeans is zowel online als ofline verkrijgbaar bij de jeans specialisten uit de Achterhoek.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief