Toont 1 resultaat

Jacksonville Denim Blue Black echte spijker zwarte stretch jeans voor mannen

Zwarte stretch jeans vind je tegenwoordig niet meer zo makkelijk op iedere hoek van de straat. Als je deze zwarte stretch jeans toch echt wilt hebben zal je er toch echt op uit moeten. Maar waar begin je toch met zoeken naar de Jacksonville Denim Blue Black van New Star Jeans. Want dit Nederlandse jeansmerk heeft altijd mooie kwalitatieve stretch broeken voor mannen tegen betaalbare prijzen. En je hebt ook geen zin om alle winkelstraten in Nederland af te zoeken naar je favoriete zwarte stretch spijkerbroek. Daarom kan je ook het beste naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek komen. Met de grootste jeanscollectie van New Star. Zul je hier altijd slagen voor een mooie zwarte stretch jeans. En mocht dit te ver zijn dan is het ook mogelijk om online de Jacksonville Denim Blue Black te bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

2 voor €75

Jacksonville Denim Blue Black wordt al sinds 1987 met veel plezier versleten door de mannen uit Nederland

Al meer dan 30 jaar wordt het jeansmodel Jacksonville  van New Star Jeans gedragen door de mannen uit Nederland. Dit jeansmodel is door de jaren heen van Regular fit jeans tot Tapered fit jeans aangepast. Tapered fit jeans wil zeggen dat de broek mooi aansluit om de benen. In de volksmond wordt dit ook wel half slim fit jeans genoemd. Door de elastan (stretch) die in de Jacksonville Denim Blue Black zit heb je niet het gevoel dat de stretch broek te strak om de benen zit. Zo beweeg jij je lekker makkelijk in je nieuwe zwarte stretch denim. De stretch zorgt ervoor dat de broek met je meebeweegt zodat de broek ook fijn blijft zitten als je gaat zitten of door de knieën gaat. Wil jij ook eens een fijn zittende stretch jeans uitproberen kom dan eens langs bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

Jacksonville Denim Blue Black voor een korte beenlengte en ook voor een lange beenlengte

Vind jij het ook altijd lastig om een zwarte stretch spijkerbroek op lengte te vinden. Dan is er een Nederlands jeansmerk wat hier een oplossing heeft. Met de Jacksonville Denim Blue Black van New Star heb jij eindelijk je favoriete zwarte stretch jeans gevonden. Zo hoef je niet meer opzoek naar een zwarte stretch spijkerbroek maar gewoon naar de jeansspecialisten komen. Naast de Jacksonville Denim Blue Black vind je een grote keuze in andere jeans wassingen in de Jacksonville stretch.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief