Toont 1 resultaat

Jacksonville Light Blue Stretch Jeans voor mannen

Een echte stretch spijkerbroek in een lichte spijkerkleur hoort in iedere jeans garderobe van een man te liggen. Zo weet je als het voorjaar begint dat je een passende jeans hebt om aan te trekken. En ook nog van een bekend Nederlands jeansmerk New Star Jeans. Want nu kun je eindelijk je mooie lichte Jacksonville Light Blue Stretch Jeans laten zien aan de wereld. En wat staat deze stretch denim prachtig. Naast dat deze stretch spijkerbroek prachtig staat zit hij ook nog eens heerlijk. Dit komt natuurlijk door de elastan (stretch) die in deze jeans zit die zorgt ervoor dat je je lichaam lekker kunt bewegen. Zo beweeg jij je lekker vrij in alle richtingen die je straks op gaat met je nieuwe Jacksonville Light Blue Stretch Jeans. Nieuwsgierig hoe deze mooie strech jeans jou zal staan bestel hem vandaag nog online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €75

Aanbevolen door onze heren

New star Jeans-Jacksonville Light Blue

39.90 incl btw,

Jacksonville Light Blue Stretch Jeans voor een korte en lange beenlengte

Het fijne aan de Jacksonville jeansmodellen van New Star is dat deze in verschillende lengtematen verkrijgbaar zijn. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je lengtemaat 30 hebt. Want al deze jeansmodellen naast de Jacksonville Light Blue Stretch Jeans zijn ze allemaal verkrijgbaar in lengte 30. Ook is dit bekende jeansmodel verkrijgbaar in lengtemaat 36 zo weet jij in iedergeval dat deze mooie stretch broek ook op lengte is. Maar mocht de Jacksonville Light Blue Stretch Jeans nog te kort zijn. Dan is er ook de Jacksonville Dark Stone Lengte 38. Zo weet jij in ieder geval dat je altijd verzekerd bent van een goed zittende denim op lengte. Naast de Jacksonville Dark Stone in lengtemaat 38 vind je nog een heel scala aan andere jeans in lengte 38. Jeansmerken in lengte 38 die je kan vinden bij de Jeansspecialisten zijn Cars Jeans, Brams Paris, 24/7 Jeans.

Jacksonville Light Blue Stretch Jeans al meer dan 30 jaar met trots gedragen door de mannen uit Nederland

Al meer dan 30 jaar wordt de Jacksonville Light Blue Stretch Jeans met veel plezier versleten door de mannen uit Nederland. En geef ze eens ongelijk want het jeansmodel Jacksonville is 1 van de meest gedragen stretch broeken onder de mannen uit Nederland. Door de goede fit en hoge kwaliteit en ook nog eens betaalbaar. Daarom is deze stretch jeans een aanrader voor iedere mannen garderobe. Wil jij ook genieten van deze mooie Jacksonville Light Blue Stretch Jeans kom dan eens langs bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Of anders bestel je lekker makkelijk de Jacksonville Light Blue Stretch Jeans online bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief