Toont 1 resultaat

Jacksonville Light Blue mooie lichte stretch jeans voor mannen

Een gewone lichte stretch spijkerbroek is iets wat je veel zal dragen in het voorjaar. Want in de winter maanden zal je vaak een donkere stretch denim dragen. Maar welk jeansmerk houdt hier nu rekening mee zodat je bij alle jaargetijden een passende jeans kleur kan dragen. Er is gelukkig een bekend Nederlands jeansmerk wat hier rekening mee heeft gehouden. Met de Jacksonville stretch jeans van New Star kan jij het hele jaar een passende jeans wassing dragen. Is het nu winter, herfst, lente, zomer de Jacksonville stretch jeans zijn er in allerlij verschillende jeans wassingen. Daarom past de Jacksonville Light Blue ook zo goed bij het voorjaar. Dit is niet een al te lichte denim kleur maar deze valt mooi tussen de Jacksonville Bleach en Jacksonville Mid Stone in kwa wassing. Wil jij ook graag de Jacksonville Light Blue bestel hem dan online bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

2 voor €75

Aanbevolen door onze heren

New star Jeans-Jacksonville Light Blue

39.90 incl btw,

Jacksonville Light Blue voor mannen die van eenvoud houden

Wordt jij ook vrolijk bij het aantrekken van een gewone stretch spijkerbroek met een eenvoudige jeanswassing. Dan is de Jacksonville Light Blue van New Star Jeans zeker een aanrader. Gewoon lekker een simpele stretch jeans met een goede pasvorm en mooie maar simpele wassing dat is wat je graag draagt. Dan is het belangrijk dat je deze stretch denim gaat toevoegen aan je jeans garderobe. Zo ben jij verzekerd van een mooie eenvoudige jeans. Nu dat je dit allemaal weet hoef je niet meer uren door de stad te struimen maar gewoon gelijk naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek komen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om de Jacksonville Light Blue online te bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Zo bespaar jij je een hoop tijd en moeite en heb je een hoop tijd voor andere dingen.

Jacksonville Light Blue is er ook voor de mannen met een korte beenlengte of lange beenlengte

Het hebben van een mooie stretch denim op lengte is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Want je vind helaas niet op iedere hoek van de straat een jeanswinkel met lengtemaat 30 of lengtemaat 36. Daarvoor kan je ook het beste gelijk naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek komen. Want hier vind je naast de Jacksonville Light Blue een heel scala aan verschillende jeansmodellen in lengtemaat 30 en lengtemaat 36. Dit natuurlijk van bekende Nederlandse jeansmerken zoals Brams Paris, Faster Jeans, New Star, Cars Jeans24/7 Jeans Zo weet je dat je altijd dat je verzekerd bent van een goede jeans op lengte. Maar je kunt natuurlijk altijd de Jacksonville Light Blue online bij de jeansspecialisten bestellen.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief