Toont 1 resultaat

Jacksonville Mid Stone Stretch Jeans gemaakt voor mannen die houden van een goede pasvorm

Natuurlijk is het belangrijk dat een jeans die je draagt een goede uitstraling heeft. Maar wat veel belangrijker is dat de pasvorm goed is. Daarom is er een bekend Nederlands jeansmerk wat hiervoor een jeansmodel op de Nederlandse jeansmarkt heeft gebracht. Deze Jacksonville Mid Stone Stretch Jeans wordt al sinds 1987 met veel plezier versleten door de mannen uit Nederland. Dit jeansmodel van New Star staat niet alleen mooi maar zit ook nog eens super fijn. Wil jij ook deze unieke pasvorm ervaren van dit mooie jeansmodel van New Star Jeans. Kom dan eens langs bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Het is anders ook mogelijk om de Jacksonville Mid Stone Stretch Jeans online te bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Zo hoef je niet de deur uit maar lekker makkelijk vanaf je desktop, laptop, tablet of smartphone je favoriete spijkerbroek bestellen.

2 voor €75

Aanbevolen door onze heren

New Star Jeans-Jacksonville Mid Stone

39.90 incl btw,

Jacksonville Mid Stone Stretch Jeans al meer dan 30 jaar met veel liefde gedragen

De bekende jeans Jacksonville van New Star Jeans wordt al meer dan 30 jaar met veel plezier gedragen. Vraag het maar eens aan iemand die je voorbij ziet komen in de Jacksonville Mid Stone Stretch Jeans. En hij zal je zeker vertellen dat deze stretch spijkerbroek van New Star heerlijk zit. Nu dat je eindelijk meer weet over deze bijzondere stretch broek van New Star. Zal je toch zeker deze mooie stretch denim toe moeten voegen aan je jeans garderobe. Maar waar kan je nu het beste slagen voor deze mooie Jacksonville Mid Stone Stretch Jeans. Dat is natuurlijk bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek hier vind je de grootste collectie New Star Jeans van Nederland. Of mocht je zelf niet uit de Achterhoek komen dan kan je natuurlijk altijd deze jeans online bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

Jacksonville Mid Stone Stretch Jeans is gemaakt voor lange en korte benen

Heb jij ook altijd moeite om een passende stretch jeans op lengte te vinden. En loop je vaak tegen het probleem aan dat wanneer je een jeans naar je zin te hebben gevonden. Dat de jeans dan niet op lengte is en vaak te kort of te lang is. Dat is natuurlijk niet prettig en daarom kan je ook het beste kiezen voor de Jacksonville Mid Stone Stretch Jeans. Want deze stretch denim is wel op lengte te krijgen vanaf lengte 30 t/m lengte 36. En mocht lengte 36 toch te kort zijn dan is er ook nog de Jacksonville Dark Stone lengte 38. Zo weet jij waar je moet wezen voor je stretch spijkerbroek op lengte. Voor de Jacksonville Mid Stone Stretch Jeans moet je bij de jeanspecialisten uit de Achterhoek zijn.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief