Toont 1 resultaat

Voor mannen die houden van een zwarte stretch jeans Jacksonville Twill Black Stretch Jeans

Wordt jij ook vrolijk als je in de spiegel kijkt wanneer je de Jacksonville Twill Black Stretch Jeans aan hebt. Want hij zit niet alleen geweldig. Hij staat ook nog eens prachtig en het voordeel van de zwarte kleur de kleur kleed ook af. Deze Jacksonville Twill Black Stretch Jeans van New Star is ook makkelijk te combineren met de rest van je outfit. Ga je voor een zakelijke look dan doe je een mooi wit overhemd aan met een mooie Timbelt zwart leren riem erbij. En om de zakelijke look compleet te maken draag je een mooi colbert met een paar mooie zwarte leren schoenen. Natuurlijk kan je ook voor een casual look gaan. Met het Brams Paris Max witte T-shirt en een paar stoere gympen eronder heb jij in een handomdraai een casual look te pakken.

2 voor €75

Jacksonville Stretch Jeans

New Star Jeans Jacksonville Twill Black

39.90 incl btw,

Voor korte of lange benen is de Jacksonville Twill Black Stretch Jeans de jeans voor de mannen uit Nederland

Doordat de Jacksonville Twill Black Stretch Jeans verkrijgbaar is in de lengtematen 30-32-34 en lengtemaat 36. Is deze zwarte stretch twill denim geliefd bij veel mannen uit Nederland. Want tegenwoordig vind je heel moeilijk een zwarte stretch jeans. Dit komt omdat je deze stretch broeken alleen nog vind bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Naast deze zwarte stretch broek van New Star vind je ook nog de Danny 900 D51 Black van Brams Paris. En ook niet te vergeten de Palm Zwart van 24/7 Jeans. Mocht je niet houden van de Jacksonville Twill Black Stretch Jeans dan is er ook de Tom E50 900 Black van Brams Paris zonder stretch. Bestel vandaag nog online je favoriete zwarte stretch jeans bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Makkelijker kan gewoon haast niet vanuit je luie stoel uit je eigen woonkamer.

De zwarte spijkerkleur van de Jacksonville Twill Black Stretch Jeans domineert al meer dan 30 jaar het Nederlandse straatbeeld

Zie jij ze ook al meer dan 30 jaar voorbij komen al die mannen in de Jacksonville Twill Black Stretch Jeans. Wat staat deze stretch jeans toch mooi en hij zit ook nog eens heerlijk. De stretch in deze mooie zwarte denim van New Star Jeans zorgt ervoor dat je je heerlijk kunt bewegen. Maar waar vind je nu deze zeer mooie zwarte denim. Hiervoor moet je bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek zijn. Hier vind je jou favoriete zwarte stretch jeans waar je al langer naar opzoek bent. Natuurlijk kan je ook voor de makkelijke weg kiezen en je het lekker makkelijk maken. Door de Jacksonville Twill Black Stretch Jeans online te bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief