Toont 1 resultaat

Mooie zwarte stretch denim gemaakt voor mannen Jacksonville Twill Black

heb jij ook een voorliefde voor de kleur Zwart. En draag je het liefst hele dagen een zwarte stretch jeans. Maar dan niet van spijkerstof ga dan voor een twill denim. En laat nu net het bekende Nederlandse jeansmerk New Star Jeans hier een passend jeansmodel voor jou hebben. Met de Jacksonville Twill Black van New Star heb jij eindelijk je favoriete stretch broek gevonden. Zo bespaar je jezelf een hoop geslenter door de steden in Nederland. Winkel in winkel uit winkelstraat in winkelstraat uit en nog steeds geen Jacksonville Twill Black gevonden. Hiervoor ga je gewoon online naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek en bestel je jou favorite zwarte twill Jacksonville stretch jeans. Je kan natuurlijk ook deze twill denim eerst uitproberen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Zo weet je zeker dat de twill denim echt fijn draagt 1 voordeel de koffie staat al klaar.

2 voor €75

Jacksonville Stretch Jeans

New Star Jeans Jacksonville Twill Black

39.90 incl btw,

De Jacksonville Twill Black gemaakt voor lange benen

Heb jij ook moeite om een zwarte stretch broek op lengte te vinden. Want je hebt zelf een langere lengtemaat. Dan is er gelukkig een oplossing voor gevonden. Met de Jacksonville Twill Black van New Star heb je niet meer het probleem dat de lengtemaat te kort of te lang is. Dit jeansmodel is verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34 en lengtemaat 36 voor de lange benen. Mocht lengtemaat 36 toch nog te kort zijn. Dan kan je altijd nog de Tom 900 Black lengte 38 van Brams Paris aanschaffen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Zo weet jij dat je je niet meer zorgen hoeft te maken om een zwarte stretch jeans op lengte te vinden. Je kan natuurlijk ook lekker lui doen en online de Jacksonville Twill Black bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek bestellen.

Al meer dan 30 jaar schittert de Jacksonville Twill Black in het Nederlandse straatbeeld

Als je een man voorbij ziet komen in een zwarte stretch jeans. Is de kans groot dat dit een Jacksonville Twill Black is van New Star Jeans. Dit komt omdat de mannen uit Nederland al meer dan 30 jaar dit unieke stretch jeansmodel slijten. Waarom slijten de mannen uit Nederland al sinds 1987 dit unieke zwarte jeansmodel. Eigenlijk is dit heel simpel hij heeft gewoon een heerlijke pasvorm en goede prijs/kwaliteit verhouding. En natuurlijk niet te vergeten het is een stretch jeans waardoor de broek lekker met je lichaamsbewegingen meebeweegt. Wil jij ook dat gevoel ervaren wat de mannen uit Nederland al meer dan 30 jaar ervaren. Bestel dan vandaag nog de Jacksonville Twill Black online bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. En zo zal jij binnenkort ook ervaren wat de mannen uit Nederland al sinds 1987 ervaren.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief