Toont 1 resultaat

Zwarte slim fit jeans voor mannen Jv Slim Black

Heb jij al een slim fit jeans toegevoegd aan je jeans garderobe. Deze pasvorm is tegenwoordig weer helemaal terug van weg geweest in het Nederlandse straatbeeld. Tegenwoordig hebben de meeste jeansmodellen stretch dit zorgt ervoor dat je de Jv Slim Black prettig kunt dragen. En dat je niet het gevoel hebt dat de stretch spijkerbroek te strak om de benen zit. Want de stretch zorgt voor het comfortabele draaggevoel en zorgt ervoor dat jij je straks lekker makkelijk zult bewegen. Maar waar kan je deze denim van New Star Jeans nu het beste kopen. Hiervoor kan je het beste naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek gaan. Hier vind je namelijk de grootste New Star collectie van Nederland. Maar je kan je het natuurlijk ook veel makkelijker maken door de Jv Slim Black online te bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

2 voor €80
44.90 incl btw,

Jv Slim Black gemaakt voor mannen met een korte en lange beenlengte

Het vinden van een mooie slim fit jeans in de jeans kleur zwart op lengte is makkelijker gezegd dan gedaan. Dit komt omdat je hiervoor vaak naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek moet gaan. Hier vind je een grote keuze in slim fit stretch jeans in de lengtematen 30 en lengtemaat 36. Naast de Jv Slim Black van New Star is de Palm S08 en Palm S07 van 24/7 Jeans ook een veel gedragen slim fit stretch jeans. Natuurlijk kan je het jezelf ook lekker makkelijk maken als je niet in de buurt woont. Daarom kan je lekker makkelijk je favoriete Jv Slim Black online bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Zo ben jij verzekerd van een passende lengtemaat en hoef je niet alle steden af te zoeken binnen Nederland naar je favoriete slim fit look.

Gemaakt voor mannen die houden van een strakke denim look Jv Slim Black

Na het grote succes van de Jacksonville stretch jeans. Heeft New Star nu ook eindelijk een slim fit jeans op de Nederlandse denim markt gebracht. En het moet gezegd worden het ziet er weer prachtig uit. Naast de Jv Slim Black is de Jv slim stretch jeans er ook nog in de kleuren Jv slim blue black en de Jv slim dark stone. Al deze strakke jeansmodellen vind je in de lengtematen 30-32-34 en lengtemaat 36. Deze denim kan door een breed publiek worden gedragen want de Jv Slim Black is er in de jeansmaten 28 inch t/m inch maat 42. Zo weet jij dat er altijd een passende jeansmaat tussen zit en ook nog eens op lengte. Bestel vandaag nog lekker makkelijk online je favoriete Jv Slim Black bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.