Toont 1 resultaat

Een mooie strakke slim fit jeans in spijker zwart Jv Slim Blue Black

Mooie zwarte spijkerbroeken vind je in wel honderden verschillende jeans modellen. Maar spijker zwart is nog moeilijker te vinden dan een gewone zwarte denim. En al helemaal in de pasvorm slim fit jeans. Daarom is er een bekend Nederlands jeansmerk wat hiervoor een jeansmodel op de Nederlandse jeansmarkt heeft gebracht. Met de Jv Slim Blue Black van New Star heb jij je favoriete denim gevonden. Nu hoef je niet meer al die steden in Nederland af te zoeken. Winkel in winkel uit winkelstraat in winkelstraat uit en nog steeds geen favoriete denim gevonden. Daarom kan je ook het beste naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek komen. Maar je kan het jezelf ook lekker makkelijk maken door de Jv Slim Blue Black online bij de jeansspecialisten te bestellen. Zo kan je lekker vanuit huis wachten op je favoriete slim fit jeans.

2 voor €80
44.90 incl btw,

Deze slim fit look is er ook voor de mannen met een korte of lange beenlengte Jv Slim Blue Black

Heb jij ook altijd moeite om een spijkerbroek op lengte te vinden. En dan heb je eindelijk een keer een leuke stretch jeans aan maar dan is deze jeans helaas niet op lengte. Daarom kan je het beste gelijk naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek komen. Hier vind je een groot aanbod in lengtematen van de bekende jeansmerken Cars Jeans, Brams Paris, 24/7 Jeans, Faster Jeans, New Star Jeans. En ook voor de mannen die lengtemaat 38 hebben. Zo weet je tenminste waar je moet wezen als je voortaan een slim fit jeans op lengte wilt hebben. Het is natuurlijk ook mogelijk om je favoriete Jv Slim Blue Black online te bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Zo kan je thuis in alle rust je favoriete Jv Slim Blue Black uit proberen.

De stretch jeans van New Star wordt al sinds 1987 met veel plezier versleten door de mannen uit Nederland

Naar meer dan 30 jaar de Jacksonville stretch jeans te hebben versleten. Vinden de mannen uit Nederland dat het tijd wordt dat ze een slim fit jeans willen gaan slijten. Daarom heeft New Star Jeans recent de Jv Slim Blue Black op de Nederlandse jeansmarkt gebracht. Nu kunnen de mannen uit Nederland weer met veel plezier deze nieuwe Jv Slim Blue Black gaan slijten. En wat worden ze hier vrolijk van. De pasvorm zit heerlijk net zoals de Jacksonville stretch jeans maar alleen wat strakker om de benen. Wil jij ook graag de Jv Slim Blue Black gaan slijten bestel dan vandaag nog deze jeans online bij de jeansspecialisten. Zo kan jij binnenkort al beginnen met het slijten van je unieke Jv Slim Blue Black.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief