Toont 1 resultaat

Lily C24 stretch jeans hoge taille jeans voor dames die houden van een fijne fit

Heb jij het ook helemaal gehad met de lage taille jeans. En ben je wel eens toe aan een hoge taille jeans maar wel eentje die betaalbaar is. Dan wordt het de hoogste tijd dat je kennis maakt met een bekend Nederlands jeansmerk. Want de Lily C24 stretch jeans is een jeansmodel van Brams Paris. Deze denim mag niet ontbreken uit je jeans garderobe. Door de hoge taille hoef je je niet meer druk te maken wanneer je voorover bukt dat je per ongeluk je lichaamsdelen laat zien. Wil je ook graag genieten van deze Lily C24 stretch jeans. Bestel hem dan nog vandaag online bij de jeans specialisten uit de Achterhoek. Of pas je liever eerst de mooie stretch jeans van Brams Paris. Dan kom je toch eens langs bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €65

All season of basic jeans

Brams Paris Lily C24

34.90 incl btw,

Lily C24 stretch jeans mooie diep donker blauwe stretch jeans van Brams Paris

Wil jij ook een keer genieten van een mooie diep donker blauwe stretch spijkerbroek. Maar je zou niet weten waar je deze kan aanschaffen. En je bent hier zelf inmiddels al achtergekomen door zelf een hoop steden te bezoeken. Winkel in winkel uit winkelstraat in winkelstraat uit en nog steeds geen Lily C24 stretch jeans gevonden. Maar dan heb je uiteindelijk je favoriete stretch spijkerbroek gevonden maar dan blijkt dat je maat er niet is. Daarom kan je het beste online de Lily C24 stretch jeans bestellen bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

Lily stretch jeans zijn er in vijf verschillende wassingen waarvan de Lily C24 stretch jeans

De Lily stretch jeans zijn er in vier donkere wassingen en 1 lichte wassing. De donkere wassingen bestaan uit de donkere kleuren Lily X94, Lily X51Lily D50 900 Black en de Lily C24 stretch jeans. Vind je de Lily stretch jeans een mooi jeans model maar je draagt liever een lichte kleur dan is er de Lily X93. Ook is dit jeansmodel verkrijgbaar in een brede maatserie vanaf inch maat 28 inch t/m inch maat 40. En in de lengtematen 30-32 en lengtemaat 34.