Toont 1 resultaat

Lily C24 mooie donkerblauwe dames jeans

Een dames stretch jeans met hoge taille is wat iedere dame in haar jeans garderobe hoort te hebben. Want een hoge taille draagt veel prettiger dan een lage taille jeans. En een bijkomend voordeel bij een hoge taille jeans is dat je bij het voorover bukken je niet druk hoeft te maken dat je bepaalde lichaamsdelen laat zien. Wil jij ook graag in deze Lily C24 stretch jeans lopen. Dan wordt het de hoogste tijd dat je langs komt bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Of bestel je veel liever je favoriete Lily C24 dan ga je online naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. En bestel je lekker makkelijk vanachter je desktop, laptop, tablet of smartphone je favoriete denim.

2 voor €65

All season of basic jeans

Brams Paris Lily C24

34.90 incl btw,

Lily C24 hoge taille stretch jeans van Brams Paris

Al meer dan 40 jaar lopen de vrouwen in Nederland met veel plezier in de Lily C24. Want deze fijne hoge taille stretch jeans van Brams Paris draagt gewoon zo prettig en is kwa prijs ook nog eens gunstig. Dat vind je tegenwoordig niet meer zo makkelijk ben jezelf hier ook al achter gekomen door stad en land af te reizen. Opzoek naar de populaire Lily C24 van Brams Paris winkel in winkel uit winkelstraat in winkelstraat uit en nog steeds niet de stretch jeans gevonden. Dit kan ook zo frustrerend wezen daarom kan je ook veel beter gelijk naar de jeans specialisten komen.

Lily stretch jeans is verkrijgbaar in 4 verschillende wassingen waarvan de Lily C24 er eentje is

Zoek je een mooie donkere hoge taille jeans voor dames dan kan je het beste kiezen voor de Lily stretch jeans. Dit jeansmodel is er in de donkere kleuren Lily C24, Lily D50 900 Black en Lily X51. Zoek je toch een middenweg in de kleur dan kan je het beste kiezen voor de kleur Lily X93. Al deze vier Lilly’s zijn verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34. En in de inchmaten 28 inch t/m 40 inch.