Toont 1 resultaat

Lily D50 900 Black hoge taille stretch jeans voor dames

Vind jij de kleur zwart helemaal het einde en loop je ook hele dagen in hoge taille stretch jeans. Maar dan wel in spijkerbroeken van een Nederlands jeansmerk voor een leuke prijs. Dan kan je het beste kiezen voor de Lily D50 900 Black van Brams Paris. Want deze hoge taille denim zit heerlijk hoog aangesloten. Dit geeft als extra voordeel dat je je niet meer druk hoeft te maken. Zodat je bij het voorover bukken dat niet per ongeluk bepaalde lichaamsdelen laat zien. Ook graag een mooie zwarte denim aan je jeans garderobe toevoegen. Bestel dan vandaag nog de Lily D50 900 Black online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Dit natuurlijk lekker makkelijk vanuit je luie stoel vanachter je desktop, laptop, tablet of smartphone. Wil je toch liever eerst je favoriete zwarte stretch jeans komen passen kom dan eens langs bij de jeans specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €65

All season of basic jeans

Brams Paris-Lily D50 900 Black

34.90 incl btw,

Lily D50 900 Black best verkochte zwarte stretch jeans van Brams Paris

Al meer dan 40 jaar lopen de vrouwen uit Nederland met heel veel plezier in de zwarte stretch jeans. En dan natuurlijk wel in de Lily D50 900 Black. Want zeg nu eens eerlijk deze kleur is gewoon lekker makkelijk te combineren en kleed altijd af. En is daarom ook zeker een musthave voor je jeansgarderobe. Zo kan jij weer lekker makkelijk gekleed de deur uit in de Lily D50 900 Black. Vraag het maar eens aan de dames uit Nederland Black jeans is beautiful.

De Lily stretch jeans van Brams Paris is er in vijf kleuren waarvan de Lily D50 900 Black er eentje is

Brams Paris verkoopt het stretch jeansmodel Lily het beste dit komt vooral door de hoge taille jeans. Dit dames jeansmodel is er in donkere en lichtere kleuren. Zoek je een donkere kleur dan zijn er de kleuren Lily C24, Lily X94, Lily X51, Lily D50 900 Black. Of draag je liever een lichtere kleur dan is er de Lily X93. De maatserie loopt vanaf inch maat 28 t/m inch maat 40. Ook is er gedacht aan de lengtematen want de Lily D50 900 Black is verkrijgbaar in 3 lengtematen 30-32-34.