Toont 1 resultaat

Lily D50 stretch jeans high waist denim van Brams Paris

Al meer dan 40 jaar verkoopt Brams Paris de zwarte Lily stretch jeans met veel succes. Want wie ziet nu niet dagelijks een dame voorbijlopen in een zwarte jeans en geef ze eens ongelijk. Want de kleur zwart is een kleur die mooi afkleed en vandaar ook het gezegde black is beautiful. Hierdoor lopen de dames al sinds 1975 in de Lily D50 stretch jeans. Wil jij ook morgen al genieten van deze mooie zwarte denim van Brams Paris. Ga dan snel online naar de jeans specialisten uit de Achterhoek en bestel je favoriete Lily D50 stretch jeans. Of pas je veel liever eerst een stretch jeans dan kom je toch gewoon lekker langs bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €65

All season of basic jeans

Brams Paris-Lily D50 900 Black

34.90 incl btw,

Lily D50 stretch jeans voor dames die houden van de jeanskleur zwart

Zoek jij al langere tijd naar een hoge taille stretch jeans maar je bent er inmiddels al achter dat dit lastig is. En dan ook nog in de denim kleur zwart en natuurlijk voor een mooie prijs. Want je bent inmiddels al stad en land afgereisd voor de Lily D50 stretch jeans. Winkelstraat in winkelstraat uit winkel in winkel uit en nog steeds geen mooie zwarte denim. Dit is ook zo frustrerend en dan denk je eindelijk de Lily D50 stretch jeans te hebben gevonden en dan is de juiste maat er niet. Dan kan je het beste deze denim online bij de jeans specialisten uit de Achterhoek bestellen.

Lily stretch jeans verkrijgbaar in vijf verschillende wassingen en de Lily D50 stretch jeans is hier de zwarte wassing van

De Lily stretch jeans van Brams Paris is er in vijf verschillende kleuren. De donkere wassingen zijn de Lily C24, Lily X94, Lily X51 en de Lily D50 stretch jeans. Mocht je voorkeur toch liever naar een lichte jeanswassing gaan dan is de Lily X93 de perfecte keuze voor jou. Deze stretch jeans met hoge taille is verkrijgbaar in de inch maten 28 inch t/m 40 inch. En de Lily D50 stretch jeans is er in de lengtematen 30-32 en voor de langere benen lengtemaat 34.