Toont alle 5 resultaten

Lily stretch jeans high waist jeans van Brams Paris

Draag jij ook graag hoge taille jeans maar dan wel voor mooie prijzen. En als het ook even kan van een bekend Nederlands jeansmerk. Dan hebben ze bij de jeans specialisten uit de Achterhoek hier een oplossing voor. Want met de Lily stretch jeans van Brams Paris heb jij eindelijk je favoriete hoge taille denim gevonden. En hoef je niet stad en land af te reizen om je favoriete hoge taille jeans te vinden. Maar gewoon lekker makkelijk de Lily stretch jeans online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek bestellen. Want zo kan jij morgen al genieten van je favoriete jeans fit. Maar toch twijfel je nog een beetje dan is het ook mogelijk om bij de jeans specialisten uit de Achterhoek dit bekende jeansmodel van Brams Paris te passen. En natuurlijk staan de denim specialisten klaar om je te helpen.

2 voor €65

All season of basic jeans

Brams Paris Lily X51

34.90 incl btw,
2 voor €65

All season of basic jeans

Brams Paris-Lily D50 900 Black

34.90 incl btw,
2 voor €65

All season of basic jeans

Brams Paris Lily X94

34.90 incl btw,
2 voor €65

All season of basic jeans

Brams Paris Lily X93

34.90 incl btw,
2 voor €65

All season of basic jeans

Brams Paris Lily C24

34.90 incl btw,

Lily stretch jeans voor de dame die verslaafd is aan een goede pasvorm

Vind jij een goede jeans fit het belangrijkste wat er is aan een stretch jeans. Dan is er een bekend jeansmerk uit Nederland wat hier veel aandacht aan schenkt. De Lily stretch jeans van Brams Paris is al meer dan 40 jaar een bekend fenomeen bij de vrouwen uit Nederland. Want deze fijne Lily stretch jeans heeft een hoge taille zodat jij je niet meer druk hoeft te maken wanneer je voorover bukt je per ongeluk bepaalde lichaamsdelen laat zien. Want dat is dan gelukkig verleden tijd.

De Lily stretch jeans is verkrijgbaar in vijf mooie jeans wassingen

De vijf kleuren van het jeansmodel Lily stretch jeans zijn verkrijgbaar in donkere en een lichte jeans wassing. De donkere jeanskleuren van dit jeansmodel zijn de Lily C24 stretch jeans, Lily D50 900 Black, Lily X51 stretch jeans, Lily X94 stretch jeans. Of je draagt veel liever een lichtere wassing dan is er de Lily X93 stretch jeans. Al deze jeansmodellen zijn verkrijgbaar in de inch maten 28 t/m 40 inch. En in de lengte maten 30-32 en voor de lange benen lengtemaat 34.