Toont 1 resultaat

Lily X51 stretch jeans voor dames die van hoge taille jeans houden

Vind jij het ook zo fijn als een stretch jeans goed op hoogte aansluit. En je niet telkens je broek op hoeft te trekken maar dat de jeans gewoon gelijk prettig zit. Want dan hoef je je niet telkens druk te maken als je voorover bukt dat je per ongeluk bepaalde lichaamsdelen laat zien. Daarom wordt de Lily X51 stretch jeans met heel veel plezier gedragen door de dames. Wil jij ook graag een mooie hoge taille jeans dragen en dan het liefst de Lily X51 stretch jeans. Ga dan vandaag nog online naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Zo bestel je lekker makkelijk vanuit je luie stoel vanachter je desktop, laptop, tablet of smartphone je favoriete stretch jeans. Of probeer je veel liever eerst deze mooie dames jeans uit van Brams Paris. Kom dan eens langs bij de jeans specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €65

All season of basic jeans

Brams Paris Lily X51

34.90 incl btw,

Lily X51 stretch jeans diep donker blauwe stretch denim

Wordt je ook zo vrolijk van een diep donker blauwe stretch denim. Maar dan wel een hoge taille en van een bekend Nederlands jeansmerk en voor een leuke prijs. Maar je bent er zelf al achter gekomen dat dit lastig is om zo een stretch jeans te vinden. Want je bent zelf stad en land al afgereisd voor de perfecte Lily X51 stretch jeans winkel in winkel uit winkelstraat in winkelstraat uit. En nog steeds geen favoriete denim gevonden. Dan wordt het de hoogste tijd dat je kennis maakt met de Lily X51 stretch jeans van Brams Paris. Eindelijk heb je de jeans gevonden waar je al zo lang naar opzoek bent geweest. En wat draagt de Lily X51 stretch jeans toch heerlijk.

Lily stretch jeans bestaat uit vijf verschillende wassingen hiervan is de Lily X51 stretch jeans de donkerste wassing

Het jeansmodel Lily stretch jeans van Brams Paris is er in een lichtere en donkere wassingen. De donkere wassingen zijn de Lily X94, Lily C24, Lily D50 900 Black en de Lily X51 stretch jeans. Draag jij veel liever een lichtere jeans wassing ga dan voor de Lily X93 stretch jeans. Dit jeansmodel is verkrijgbaar in de lengtematen 30-32 en lengtemaat 34. En in de inch maten 28 t/m inch maat 40.