Toont 1 resultaat

Lily X94 stretch jeans high waist de stretch broek die iedere dame in haar denim garderobe hoort te hebben

Heb jij het ook helemaal gehad met een lage taille jeans. En ben je toe aan een goed zittende hoge taille jeans. Want deze pasvorm draagt gewoon veel comfortabeler. Door de hoge taille hoef je je niet meer druk te maken bij het voorover bukken dat je per ongeluk bepaalde lichaamsdelen laat zien. En door de hoge taille te laten zien lijkt je beenlengte langer. Dit zijn allemaal punten waarom de Lily X94 stretch jeans een geliefde denim is bij de dames uit Nederland. Ook graag een unieke stretch jeans van een Nederlands jeansmerk dragen. Bestel dan vandaag nog de Lily X94 stretch jeans online bij de denim specialisten uit de Achterhoek. Of pas je liever eerst je favoriete stretch broek van Brams Paris kom dan eens langs bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €65

All season of basic jeans

Brams Paris Lily X94

34.90 incl btw,

Lily X94 stretch jeans zeer geliefd bij de dames uit Nederland

Al meer dan 40 jaar is het jeans model Lily stretch jeans van Brams Paris een graag gedragen stretch denim van de dames uit Nederland. En dan met name de Lily X94 stretch jeans wordt graag gedragen door de dames uit Nederland. Door de stoere wassing van dit jeansmodel geeft je dit een vlotte en leuke denim look. Daarom wordt deze jeans ook makkelijk voor het werk en in de vrije tijd gedragen. Je kan de Lily X94 stretch jeans ook makkelijk met een blouse en een net colbertje dragen een paar hakken eronder en je hebt je zakelijke look te pakken. Of in je vrije tijd draag je een simpel basic shirt erop en een paar gympen en je loopt zo de deur uit. In je mooie Lily X94 stretch jeans.

Naast de Lily X94 stretch jeans zijn er ook nog vier andere jeansmodellen van de Lily stretch jeans

De Lily stretch jeans van Brams Paris bestaat uit vijf wassingen. De donkere wassingen zijn de Lily X51, Lily C24, Lily D50 900 Black en de Lily X94 stretch jeans. Draag je toch veel liever een lichte wassing dan is de Lily X93 de juiste keuze. Al deze vier jeansmodellen van Brams Paris zijn er in de lengtematen 30-32 en voor de langere benen lengte 34. En in de breedtematen 28 inch t/m inch maat 40.