Toont 1 resultaat

Navy Blauwe Linosa Deep Blue Power stretch jeans met een hoge taille voor dames

Deze mooie diep donker blauwe Linosa Deep Blue power stretch jeans. Hiervan hoort iedere dame er eentje in haar jeansgarderobe te hebben hangen. Deze basis kleur denim is lekker makkelijk te combineren met je zakelijke of casual look. Ga je voor de zakelijke look Dan draag je een nette witte blouse met een mooi colbertje met een mooie leren riem van Timbelt. Om de zakelijke look compleet te maken draag je een paar elagante hakken onder de Linosa Deep Blue van New Star Jeans Dames. Ga je voor de casual look draag dan een simpel basic shirt en een paar stoere gympen. Maar waar kan je het beste terecht voor deze mooie stretch jeans van New Star Jeans. Hiervoor moet je bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek wezen. Hier vind je de grootste collectie power stretch jeans  van Nederland.

2 voor €80

Aanbevolen door onze dames

New Star Jeans Linosa Deep Blue

44.90 incl btw,

Korte of lange benen de Linosa Deep Blue is verkrijgbaar in lengtematen

Heb jij vaak moeite om een high waist denim op lengte te vinden. Want telkens als je opzoek bent naar een mooie stretch jeans. Dan loop je vaak tegen het probleem aan dat de stretch spijkerbroek niet op lengte is. Winkel in winkel uit winkelstraat in winkelstraat uit en nog steeds niet de Linosa Deep Blue gevonden. Daarom kan je het beste gelijk naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek komen. Hier vind je naast de Linosa Deep Blue ook een hoop andere jeansmerken Red Button Jeans, Twentyfour Seven Jeans, Brams Paris Jeans, Cars Jeans met lengtematen. Dit bespaart een hoop tijd en geslenter door de steden uit Nederland. Je kan je het natuurlijk ook lekker makkelijk maken en de Linosa Deep Blue online bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Dan geniet jij binnenkort misschien wel van deze goed zittende power stretch jeans.

Al sinds 1987 wordt de Linosa Deep Blue van New Star met veel plezier gedragen door de dames uit Nederland

Al meer dan 30 jaar dragen de dames uit Nederland met veel plezier de stretch spijkerbroeken van New Star. Met name wordt er het liefst 1 jeansmodel het liefst versleten. Dit komt omdat de Linosa Deep Blue zo geweldige pasvorm heeft en een mooie jeanswassing is. Daarom dragen de dames al sinds 1987 deze geweldige jeans. Ook graag eens een power stretch jeans uitproberen kom dan eens naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Hier kan je je vrijblijvend laten adviseren hoe mooi deze denim staat. De lengtematen van de Linosa Deep Blue zijn er in de lengtematen 30-32-34. En in de inchmaten 28 inch t/m 40 inch. Je kan het jezelf ook makkelijk maken door de Linosa Deep Blue online te bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief