Toont 1 resultaat

Lisa R12 stretch werkjeans voor dames

Vind jij het ook altijd lastig om een goede werkbroek voor dames te vinden. want je bent zelf al op pad geweest door alle steden in Nederland te bezoeken. Winkel in winkel uit winkelstraat in winkelstraat uit en nog steeds geen favoriete worker gevonden. Dan wordt het tijd dat je kennis maakt met de Lisa R12 stretch werkjeans van Brams Paris. Eindelijk je favoriete werk spijkerbroek gevonden het hoeft niet moeilijk te wezen. Wil jij ook morgen al genieten van de Lisa R12 stretch werkjeans. Bestel dan vandaag nog deze unieke dames werkbroek online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Of pas je liever eerst een werk spijkerbroek kom dan langs bij de jeans specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €85

Aanbevolen door onze dames

Brams Paris Lisa R12

44.90 incl btw,

Lisa R12 stretch werkjeans met duim steekzakken

Zoek jij ook altijd zo lang naar je duimstok op je werk. Want telkens als je wat opmeet dan leg je hem weer op een plek neer. En dan heb je 5 minuten later je duimstok weer nodig en dan ligt de duimstok niet meer op zijn oude plek. Daarom wordt het de hoogste tijd dat je een werkjeans met duim steekzakken gaat aanschaffen. Want zo draag je de hele dag je duimstok bij je en ben je nooit meer je maatje kwijt. Maar je wilt wel graag een dames werkbroek dan kan je het beste kiezen voor de Lisa R12 stretch werkjeans van Brams Paris. Deze fijne stretch werkbroek voor dames heeft een hoge taille waardoor de worker mooi aansluit in de rug. Ook graag een super werkjeans pasvorm gaan dragen bestel dan vandaag nog de Lisa R12 stretch werkjeans online bij de jeans specialisten uit de Achterhoek.

Lisa R12 stretch werkjeans zeer geliefd bij de dames uit Nederland

Door de goede pasvorm is de Lisa R12 stretch werkjeans een zeer geliefde werk spijkerbroek bij de vrouwen uit Nederland. Door de brede maatserie vanaf inch maat 28 t/m inch maat 40 zit er altijd wel een passende jeans maat bij. En in de lengtematen 30 en lengtemaat 32.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief