Toont 1 resultaat

Lisa R12 werkbroek voor dames die houden van een goede pasvorm

Werkbroeken vind je tegenwoordig in wel honderd verschillende pasvormen en maten. Maar voor dames is er helaas nog niet zoveel keuze in werkbroeken. Want je bent zelf hiervoor ook al stad en land afgereisd op zoek naar die ene perfecte werkjeans. Daarom wordt het tijd om te stoppen met winkelstraat in winkelstraat uit winkel in winkel uit. En nog steeds geen Lisa R12 werkbroek gevonden. Dit kan ook zo frustrerend wezen wanneer je opzoek bent naar een goede werkjeans. Daarom kan je jezelf een hoop tijd en moeite besparen. Door vandaag nog online naar de spijkerbroeken specialisten te gaan. En daar je Lisa R12 werkbroek te bestellen. Of wanneer je liever je favoriete werk spijkerbroek eerst gaat aanpassen. Dan kom je toch lekker langs bij de jeans specialisten uit de Achterhoek. De koffie staat in ieder geval al klaar.

2 voor €85

All season of basic jeans

Brams Paris Lisa R12

44.90 incl btw,

Lisa R12 werkbroek met duim steekzakken

Werk jij op je werk ook veel met een duimstok. En loop je ook veel tegen het probleem aan dat je vaak opzoek bent naar je duimstok. Dan wordt het de hoogste tijd dat je een werkjeans gaat dragen met duim steekzakken. Want zo heb jij gewoon altijd je favoriete maatje binnen handbereik. En verspeel je geen kostbare tijd meer. Maar je wilt wel graag een mooie stretch werkjeans die mooi aansluit om de benen. Dan kan je het beste kiezen voor de Lisa R12 werkbroek. Nu weet je eindelijk dat er nog hoop is jou want met de dames werkbroek van Brams Paris. Heb jij een unieke Lisa R12 werkbroek om je benen zitten.

Lisa R12 werkbroek is de werkjeans van de dames uit Nederland

Door de goede pasvorm wordt deze Lisa R12 werkbroek van Brams Paris met veel plezier gedragen door de dames uit Nederland. Door de brede maat keuze vanaf inch maat 28 t/m inch maat 40 is er altijd wel een maat waar je fijn in kunt werken. En mocht je een korte beenlengte hebben dan is er lengtemaat 30. Zo heb jij de Lisa R12 werkbroek mooi op lengte. Natuurlijk is deze dames werkjeans er ook nog in lengtemaat 32.