Toont 1 resultaat

Lisa R12 werkjeans met duim steekzakken voor dames

Heb jij ook altijd moeite om een goede werkbroek als dame te vinden. En loop je ook altijd tegen het probleem aan dat er nergens een fijne werkjeans voor dames te vinden is. Dan is er nog hoop want een bekend Nederlands jeansmerk heeft een worker op de denim markt gebracht speciaal voor dames. Met de Lisa R12 werkjeans van Brams Paris heb je eindelijk je favoriete werkbroek gevonden. Nu hoef je niet meer al die winkelstraten af te zoeken naar die ene perfecte werk spijkerbroek. Maar gewoon lekker makkelijk de Lisa R12 werkjeans online bij de jeans specialisten uit de Achterhoek bestellen. Bestel je liever geen werkbroek online. Dan kom je toch gewoon je favoriete worker eerst passen bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €85

All season of basic jeans

Brams Paris Lisa R12

44.90 incl btw,

Lisa R12 werkjeans van het bekende Nederlandse jeansmerk Brams Paris

Werk jij ook veel op je werk met een duimstok dan is het natuurlijk geen overbodige luxe om een werkjeans met duimsteekzakken te hebben. Maar dan wel het liefst een worker voor dames met een mooi aansluitende pasvorm. Daarom is er ook een Nederlands jeansmerk die hier aan heeft gedacht. Want met de Lisa R12 werkjeans heb jij eindelijk een werkbroek gevonden die mooi aansluit om de benen en als extra duim steekzakken heeft. Zo kan jij lekker makkelijk de hele dag je duimstok bij je dragen. En hoef je niet de hele tijd te zoeken naar je duimstok.

Lisa R12 werkjeans hoge taille stretch werkbroek

Doordat de Lisa R12 werkjeans een stretch denim is. Kan jij ook in lastige posities je werk uitvoeren. Hierdoor heb je niet het probleem dat de worker gaat trekken aan je benen. Maar door de stretchstof zal de werkjeans lekker met je lichaamsbewegingen mee bewegen. Zo heb jij telkens weer profijt van een goede worker fit en weet je telkens weer je werk of opdracht tot een goed einde te brengen. De Lisa R12 werkjeans is er in de jeansmaten 28 inch t/m 40 inch. De lengtematen van dit dames werkjeans model van Brams Paris zijn er in de lengtematen 30 en lengtemaat 32.