Toont 1 resultaat

Lisa R12 dames stretch werkbroek met duim steekzakken van Brams Paris

Loop jij ook vaak tegen het probleem aan als vrouw dat er haast geen fatsoenlijke werkbroek is te krijgen. Want dan kom je vaak voor de keuze om toch weer een werkbroek voor mannen uit te kiezen. En op zich is dat nu nog niet zo erg maar de pasvorm zit vaak veel te wijd. Daarom is er een bekend Nederlands jeansmerk wat voor dames de Lisa R12 heeft ontworpen. Deze dames werkbroek sluit wel mooi aan bij de benen en heeft als extra duim steekzakken. Zo kan jij lekker makkelijk je duimstok tijdens je werkzaamheden bij je dragen. Ook eens een keer een leuke Lisa R12 dames werkbroek aanschaffen. Ga dan vandaag nog online naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €85

Aanbevolen door onze dames

Brams Paris Lisa R12

44.90 incl btw,

Lisa R12 professionele dames werkbroek met een heerlijke pasvorm

Niets is zo belangrijk bij het dragen van een werkjeans dat de pasvorm gewoon prettig zit. Daarom heeft Brams Paris ook veel aandacht geschonken aan de pasvorm van de Lisa R12. En dat is ook te merken wanneer je deze dames werkjeans draagt hij zit ook zo geweldig. De stretch rekt lekker mee dus ook bij lastige posities tijdens werkzaamheden heb je niet het gevoel dat de worker trekt maar gewoon blijft zitten. Zo weet jij al je klussen en opdrachten in de Lisa R12 tot een goed einde te brengen. Wil jij ook graag in de toekomst al je klussen of opdrachten tot een goed einde brengen. Ga dan online naar de jeans specialisten uit de Achterhoek en bestel deze mooie dames werk jeans.

Lisa R12 de dames werk jeans van Nederland

Door de stoere uitstraling en perfecte werk jeans pasvorm van deze Lisa R12. Is deze werk stretch jeans door de vrouwen uit Nederland uitgeroepen tot beste werk jeans voor vrouwen in Nederland. Deze werkbroek voor vrouwen is er in de lengtematen 30 en lengtemaat 32. En in de inch maten 29 inch t/m 40 inch.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief