Toont 1 resultaat

Mark A82 werkspijkerbroek voor moderne mannen

Zoek jij ook al een tijdje naar een leuke werkjeans met een stoere uitstraling. Maar je kan maar niet een werkjeans vinden die hier aan voldoet. Je hebt zelf hiervoor stad en land al afgezocht maar zonder succes. Winkelstraat in winkelstraat uit winkel in winkel uit en nog steeds geen modieuze werkspijkerbroek gevonden. Dan heb je nog niet kennis gemaakt met het bekende jeansmerk Brams Paris. Want met de Mark A82 heb jij eindelijk je favoriete worker gevonden waar je al zolang naar op zoek bent geweest. Nu kan je eindelijk met een prettig gevoel naar je opdracht of klus en deze telkens weer met succes volbrengen. Wil jij ook graag zo een stoere worker naar je werk aan. Bestel dan vandaag nog de Mark A82 online bij de jeans specialisten. En misschien loop jij dan morgen al wel in deze zeer mooie werkbroek van Brams Paris.

2 voor €85
44.90 incl btw,

Mark A82 favoriete werkjeans van de mannen uit Nederland

Door de stoere en modieuze uitstraling is de Mark A82 van Brams Paris een graag gedragen werkjeans voor de mannen uit Nederland. De mooie en sterke stof zorgt voor een kwalitatieve werkbroek. Zo kan jij met vol vertrouwen je toekomstige opdrachten en klussen tegemoet gaan. Deze Mark A82 heeft ook duim steekzakken zo heb jij altijd je duimstok bij de hand. En hoef je niet telkens opzoek te gaan naar je duimstok. Bestel vandaag nog deze moderne werkjeans online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

Mark A82 werkbroek met duim steekzakken voor mannen

Werk jij veel met een duimstok op je werk dan is een werkjeans met duim steekzakken geen overbodige luxe. Daarom is er sinds kort een moderne werkbroek met duim steekzakken op de Nederlandse jeansmarkt. Met de Mark A82 van Brams Paris heb jij een werkjeans die niet mag ontbreken uit je werkbroeken garderobe. Deze worker is in de jeansmaten 30 inch t/m 42 inch. En in de lengtematen 32 en lengtemaat 34.

 

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief