Toont 1 resultaat

Max zwart ronde hals 2 pack liever een t-shirt met een ronde hals

T-shirts met een ronde hals worden van oudsher gedragen door mannen. De ronde nek is in midden jaren 40 en jaren 50 overgenomen door verschillende instanties. Deze zijn overgekomen uit de Verenigde Staten. En later is door het bekende Nederlanse jeansmerk de Max zwart ronde hals 2 pack uitgebracht op de Nederlandse jeansmarkt. Dit natuurlijk met veel succes want door de ruime maatserie kunnen de mannen uit Nederland kiezen uit de maten S t/m 3 XL. Zo zijn de mannen uit Nederland altijd verzekerd van een mooi zittende Max zwart ronde hals 2 pack. Wil jij nu ook al genieten van dit mooie basic t-shirt bestel hem dan vandaag nog online bij de jeans specialisten uit de Achterhoek. Of ben jij niet een type wat graag online shopt. Dan kom je toch gewoon langs bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

15.00 incl btw,

Max zwart ronde hals 2 pack kruipen niet uit je broek

Waar je wel vaker tegen aanloopt bij t-shirts is dat naar het wassen het shirt te veel is gekrompen. Om deze reden is de Max zwart ronde hals 2 pack gemaakt van het beste katoen en bestaat het doek uit het zwaarste katoen soort wat er is. En dit is namelijk 180 gram en ook nog eens gekamd katoen waardoor het t-shirt heerlijk aanvoelt. Dit hebben ze toch geweldig gedaan bij het bekende Nederlandse jeansmerk Brams Paris. Want zeg eens eerlijk deze Max zwart ronde hals 2 pack draagt niet alleen geweldig hij staat ook nog eens elegant. Dit is nu ook precies de reden waarom dit zo een gewaardeerd t-shirt met ronde hals is onder de mannen uit Nederland.

Max zwart ronde hals 2 pack continue kwaliteit

De t-shirts bij Broeken Binkie zijn op vele manieren verbeterd. Door alleen te werken met de jeansmerken die voor de beste katoensoorten kiezen. Kunnen wij jullie een constante kwaliteit bieden hierdoor bent u altijd verzekerd van een super zittende Max zwart ronde hals 2 pack.