Toont 1 resultaat

Mike A50 werkbroek met duim steekzakken voor mannen

Werk jij op je werk veel met een duimstok maar je loopt vaak tegen het probleem aan dat je veel tijd kwijt bent naar het zoeken naar je duimstok. Dan wordt het tijd dat je een werkjeans gaat dragen met duim steekzakken. Zo voorkom je dat je niet de hele tijd naar je duimstok moet zoeken. En je gewoon je maatje binnen handbereik hebt en naar gebruik gewoon weer kunt opbergen. Natuurlijk zijn er veel werkbroeken op de Nederlandse jeansmarkt verkrijgbaar met duimstok zakken. De bekendste is toch wel de Mike A50 van Brams Paris deze werk spijkerbroek wordt al meer dan 40 jaar met veel plezier gedragen door de Nederlandse mannen. Want zeg nu eens eerlijk met een professionele werkjeans breng jij je klus of opdracht tot een veel beter eindresultaat. Bestel daarom vandaag nog de Mike A50 online bij de jeans specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €48
26.50 incl btw,

Mike A50 al meer dan 40 jaar zeer gewaardeerd als werkjeans

Al sinds 1975 maakt de Mike A50 onderdeel uit van de werkbroeken collectie van Brams Paris. In al die jaren tijd is dit werkjeans model van Brams Paris echt uitgegroeid tot een echt symbool voor professionaliteit degelijkheid en vertrouwen. En het mooie aan deze werkbroek is dat deze werk spijkerbroek behoort tot de all season of workers. Dit wil betekenen dat jij 24/7/365 je favoriete Mike A50 ten alle tijden bij de spijkerbroeken specialisten kunt bestellen. Zo zit jij nooit meer verlegen om je favoriete werkjeans. En weet je telkens weer je toekomstige klus of opdracht tot een goed einde te brengen.

De Mike van Brams Paris bestaat uit 2 kleuren hiervan is de Mike A50 de gewone stone wash kleur

Zoek jij een gewone stone wash werkbroek met een klassieke blauwe werkbroek kleur. Dan is de Mike A50 van Brams Paris een worker die niet mag ontbreken uit je werkbroeken garderobe. Mocht je toch liever een donkere kleur dragen dan is er ook nog hoop want dan kan je het beste kiezen voor de Mike A82.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief